Lider trend
StoryEditor

Ljetni Lider trend daruje trima čitateljima Aussie Miracle Shine šampon i balzam

10. Kolovoz 2015.
Piše:
lider.media

Ovoga ljeta veliki specijal Lider Trenda donosi brojne teme koje će biti užitak čitati dok se odmarate na nekoj plaži ili naprosto uživate u hladovini.

Specijal je od 17. srpnja na kioscima diljem Hrvatske dostupan kao samostalno izdanje po cijeni od 9,90 kuna bez poklona ili 29,90 kuna s poklonima, a za naše čitatelje pripremili smo još jedno ljetno darivanje - Aussie Miracle Shine šampon i balzam.

Aussie tim snažno vjeruje  da je važno uvijek imati malo sunca u životu,  čak i kad vremenski uvjeti imaju neki drugi, tmurni plan.  Samo malo toplog sunčevog sjaja potrebno je da osjetimo ljeto na koži i osjećamo se fantastično!  Kad bi se samo taj osjećaj mogao sačuvati i koristiti tokom godine... Sada je to zahvaljujući Aussie Shine kolekciji moguće!

Novi Aussie Miracle Shine je upravo to - doza sunčevog sjaja u poznatoj bočici koja vam garantirano izaziva sjaj u očima. Odličan je osjećaj kad tvoja sjajna kruna u potpunosti zrači savršenstvom, a posebice je užitak znati kako svi oko tebe posežu za svojim sunčanim naočalama da bi oči zaštitili od blještećeg sjaja (a možda da i sakriju svoju ljubomoru).Naravno,  potrebno je spomenuti da postoje i neke skriveni aduti koje je Aussie izvukao iz rukava kako bi stvorio ovu sjajnu formu. Najjači od njih su svakako dragocjeni biserni puder i australski  ginseng koji su zajedničkim snagama omogućili da kosa prekrasno zasja te pri tome miriši po šećernoj vati ... probajte  joj odoljeti!

Kako sudjelovati?

Navedite točan naziv teme iz ljetnog dvobroja Trenda unutar kojeg je objavljena naslovna fotografija. Točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 12.8. do ponoći. Dobitnici će biti  odabrani slučajnim kompjuterskim odabirom, a njihova imena na Facebook stranici Lidera i u ovom tekstu bit će objavljena 13.8.

Uživajte u čitanju ljetnog Trenda i ne zaboravite na darivanja koje organiziramo na do kraja kolovoza.

Dobitnici su:

Tajana ZdenčanovićVukovar

Monika RadićSesvete

Desanka VakanteSlatine

07. svibanj 2024 08:54