Lider trend
StoryEditor

Ljetni Lider trend tri čitatelja daruje poklon paketima Compeed i Oly-Nal Ectoin

30. Srpanj 2015.
Piše:
lider.media

Ovoga ljeta veliki specijal Lider Trenda donosi brojne teme koje će biti užitak čitati dok se odmarate na nekoj plaži ili naprosto uživate u hladovini.

Specijal je od 17. srpnja na kioscima diljem Hrvatske dostupan kao samostalno izdanje po cijeni od 9,90 kuna bez poklona ili 29,90 kuna s poklonima, a za naše čitatelje pripremili smo još jedno ljetno darivanje - poklon paketi Compeed i Oly-Nal Ectoin.

Oly-Nal™ Ectoin™ je medicinski proizvod izrazitog dekongestivnog učinka. Sadrži jedinstvenu formulu s prirodnim i učinkovitim sastojkom Ectoin ™. Može se koristiti od 6. godine starosti, 1-2 inhalacije u nos, prema potrebi, bez ograničenja. Ne sadrži konzervanse.

Compeed® Hidrogel flasteri, ukoliko se primjene na prvi znak trenja sprječavaju pojavu žulja, a kod postojećeg žulja trenutno olakšavaju bol, štite ranu i ubrzavaju proces zacjeljivanja.

Tehnologija „druga koža“ Compeed® Hidrogel flastera stimulira proces prirodne regeneracije kože bez stvaranja kraste. Temelji se na hidrokoloidnim česticama koje su uklopljene u flaster a koje upijaju višak sekreta iz rane i stvaraju zaštitni jastučić hidrogela koji ranu održava u vlažnom okruženju što klinički dokazano pogoduje bržem zacjeljenju. Također, gel istovremeno umanjuje trenje i pritisak cipele na žulj, štiti ranu od prljavštine i bakterija te zaustavlja daljnje širenje ozljede prilikom hodanja.

Žuljevi mogu biti raznih veličina i oblika te nastati na bilo kojem dijelu kože. Upravo iz tog razloga Compeed® Hidrogel flasteri su dostupni u nekoliko veličina i oblika.

Koliko god žulj bio velik i gdje god se nalazio Compeed® Hidrogel flasteri pružaju adekvatnu pomoć.

Kako sudjelovati?

Navedite točan naziv teme iz ljetnog dvobroja Trenda unutar kojeg je objavljena naslovna fotografija. Točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 2.8. do ponoći. Dobitnici će biti  odabrani slučajnim kompjuterskim odabirom, a njihova imena na Facebook stranici Lidera i u ovom tekstu bit će objavljena 3.8.

Uživajte u čitanju ljetnog Trenda i ne zaboravite na darivanja koje organiziramo do kraja kolovoza.

Dobitnici su:

Danijela JarčevićAntunovac

Maja Biondić PetričevićZadar

Goranka Hajdin PribanićRijeka

07. svibanj 2024 09:01