Lider trend
StoryEditor

Madbarz objavio aplikaciju za individualizirane treninge

23. Ožujak 2015.
Piše:
lider.media

Madbarz, tvtka koja stoji iza jedne od najpopularnijih fitness aplikacija u svijetu “bodyweight” treniranja, odnosno treniranja vlastitom težinom, danas je lansirala aplikaciju koja korisnicima individualizira treninge i omogućuje im detaljno praćenje treninga. Aplikaciju je u manje od 24 sata skinulo više od 15 000 ljudi.

Ova tvrtka najpoznatija je po svojoj ponudi besplatnih treninga, i danas nakon što su prešli milestone od skoro 100.000 ljudi na waiting listi lansiraju app. Svejedno je da li ste početnik ili profesionalac, žensko ili muško, dobivat ćete individualizirane treninge točno po vašoj mjeri koji će vam pomoći da ostvarite vaše fitness ciljeve.

- Koristite li mobilnu aplikaciju u kombinaciji s web verzijom, možete besplatno napraviti mnogo kombinacija vježbi koje kreira Madbarz ili zajednica iza njega. Tako smo eliminirali potrebu za plaćanjem vježbi ili potragu za njima na internetu, kaže direktor tvrtke Luka Macner.

Podsjetimo, Medbarz je tim koji je prošao program Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, te je jedan od startupa koji su nedavno osigurali investiciju.

Trenutno možete trenirati koristeći internet stranicu www.madbarz.com i iOS / Android app.

18. svibanj 2024 00:04