10. prosinac 2018.

Na tržište stigle Marvisove paste za zube: Osim retro dizajna, cool je i što nisu testirane na životinjama

Marvis, svjetski priznati talijanski brend pasta za zube je zahvaljujući zastupniku, tvrtki Delmerion napokon dostupan na hrvatskom tržištu. Dolazak ovog kultnog brenda zasigurno će razveseliti sve koji od pasti za zube očekuju više te imaju postavljene visoke estetske kriterije te teže izvrsnosti i luksuzu životne filozofije.

>>>Jesu li električne četkice za zube bolje od klasičnih?

Marvis paste za zube nude paletu jedinstvenih okusa koji kombiniraju moćnu i dugotrajnu svježinu mente s nesvakidašnjim notama koji intrigiraju i bude sva osjetila. Ipak, svaku od njih povezuje inovativna formula koja garantira moćnu i dugotrajnu zaštitu zuba i zubnog mesa te zaustavlja stvaranje plaka i karijesa. Formula Marvis pasta za zube u sebi ne sadržava fluor, parabene ni gluten, a njihova učinkovitost nije testirana na životinjama. Time je Marvis jedna od rijetkih pasta za zube koja ponosno nosi cruelty free certifikat.

Njihov nesvakidašnji, retro dizajn prepoznatljiv je na svakom kozmetičkom ormariću.

Marvis

Ne čudi stoga kako se je Marvis nadmetnuo kao „must-have“ brend koji se može pronaći u asortimanu najprestižnijih concept storova, robnih kuća i dizajnerskih hotela širom svijeta. Ekskluzivna robna kuće Galeries Lafayette u Parizu, renomirani dizajnerski hotel Armani u Milanu, luksuzna robna kuća Liberty u Londonu - samo su neke od svjetski priznatih i poznatih kuća koje su prepoznale Marvis kao brend.

>>>AI Eve sudjelovala u otkriću da je sastojak paste za zube učinkovit protiv malarije

Marvis paste za zube moguće je pronaći ekskluzivno u ELFS flagship i ELFS home trgovini u Zagrebu, ELFS trgovinama u Splitu i Rijeci, u bolje opskrbljenim ljekarnama te na webshopu www.delmerion-marvis.com.hr.