Lider trend
StoryEditor

Novi Sancta Domenica store u City Centar One East

27. Ožujak 2015.

U subotu 28.ožujka, na 1. katu shopping centra „City Centar One – East“ na Slavonskoj aveniji, Žitnjak, otvaraju se vrata novog super-modernog „Sancta Domenica Storea“, 12te po redu trgovine u super uspješnom maloprodajnom lancu istoimene kompanije, specijaliziranom za prodaju elektroničke opreme. Ovaj lanac trgovina broji i 6x „Brand Storeova“, trgovina sa ponudom elektronike pod okriljem pojedinačnih top brandova (Samsung Brand Store, Sony Center, Panasonic & LG Store), a razvoj multi-brand trgovina pod imenom „Sancta Domenica“ započet je tek prije 2 godine.

„Sa novom trgovinom želimo hrvatskim potrošačima predstaviti svoju viziju elektroničkog multi-brand retaila budućnosti, gdje se uživo mogu pogledati i isprobati svi najnoviji i najpoželjniji uređaji globalnih top brandova – na jednom mjestu, uz već prepoznatu, stručnu i ljubaznu uslugu našeg prodajnog osoblja“ izjavio je Goran Janičijević, voditelj maloprodaje u Sancta Domenici.

Početkom godine, Sancta Domenica je objavila poslovne rezultate kojima je završila 2014.tu godinu, a koji su zvučali gotovo nevjerojatno u ovim sivim recesijskim vremenima; Dvostruki rast prihoda na godišnjoj razini – skok na više od 300 milijuna kuna prometa, a još nevjerojatnije zvuči podatak da su u zadnjih 4 mjeseca prošle godine, zabilježili trostruki rast prihoda u odnosu na 2013tu. Koja je tajna ovakvog uspjeha dok tržište elektronike stagnira, a potrošnja za luksuznim dobrima – pada?

„Sancta Domenica je privatna domaća kompanija koja posluje u sferi veleprodaje i maloprodaje elektronike i ove godine obilježavamo 15. godišnjicu poslovanja. Naš razvoj se bazira na direktnom uvozu i suradnji sa vodećim brandovima, među kojima bih izdvojio ulogu ovlaštenog zastupnika Sony PlayStation asortimana za RH. Tokom 2014te, započeli smo strelovit tržišni uzlet koji namjeravamo nastaviti i u ovoj godini, a u budućnosti planiramo i širenje svoje maloprodajne mreže van granica lijepe naše. Pred potrošače izlazimo sa vrhunski uređenim prodajnim prostorima u Zagrebu, Splitu i Rijeci, koje stalno unaprijeđujemo, gdje naši educirani i motivirani prodavači uvijek stoje na usluzi za pomoć i savjet kupcima. Upravo su oni – naš najveći ponos jer kontinuirano dobivamo izuzetno veliki broj pohvala i pozitivnih komentara od kupaca. Naša ponuda artikala je istovjetno široka kao i neke trgovine sa više kvadrata, cijene su vrlo atraktivne, pa nas često možete pronaći pri vrhu na usporednim portalima cijena. Svojim kupcima, uz niske cijene, omogućavamo i specijalne dodatne pogodnosti poput besplatne dostave za webshop narudžbe i mogućnosti plaćanja do čak 24 rate bez kamata za cjelokupni asoritman. Mladi smo i ambiciozni tim ljudi, koji u izazovima traži prilike, optimistično gleda u budućnost i sa takvim stavom, gradimo temelje daljnjeg rasta i uspjeha naše kompanije“ objašnjava Goran Janičijević.

Novi Sancta Domenica Store u CCO East će na 200m2 predstaviti najmoderniji izlog vrhunskih pametnih i 4K televizora, atraktivnih mobilnih uređaja i probranih kućanskih aparata vodećih proizvođača poput Samsunga, Lga, Panasonica, Sonya. Nova trgovina donosi i dosada najveći izlog PlayStation konzola, pribora i igara u RH. Uz spomenute robne marke, u ponudi će se po prvi puta pojaviti i Pioneer audio/video oprema, a medju mobitelima možete pronaći i brzorastuće i sve popularnije „kineze“ – Lenovo, Xiaomi, OnePlus, uskrsnule Nokia tj. Microsoft pametne telefone, vodeći brand laptopa – HP, te super-poželjni Apple asortiman.

„2015ta je godina izgradnje temeljne infrastrukture za očuvanje stopa rasta koje trenutno ostvarujemo u svom poslovanju. Uz otvaranje novih trgovina i povećanje broja zaposlenih, radimo i na unaprijeđivanju digitalnih platformi za što uspješniju i efikasniju komunikaciju sa potrošačima. Pokušavamo maximalno razumjeti potrebe postojećih i potencijalnih novih kupaca i ta saznanja prenijeti u svoj tržišni nastup. Vjerujem da je to jedini ispravni način kako trgovac može zadobiti povjerenje pred sve zahtjevnijim potrošačem današnjice“ zaključuje Goran Janičijević.

Uz otvaranje novog Sancta Domenica Storea u CCO East, počastite se najatraktivnijom tržišnom ponudom sa čak 15% popusta na cjelokupni asortiman, te iskoristite tu priliku za najpovoljniju kupnju televizora, smartphonea, tableta, laptopa, gaming pribora i igara, bijele tehnike i malih kućanskih aparata. Ova super ponuda vrijedi samo u novoj trgovini i vrijedi samo do ponedjeljka 30. ožujka.

Dakle, trk u City Center One East i uhvatite super popust za najnovije gadgete poput iPhonea 6 za samo 5.099kn, 4K SmartTV vodećih brandova već od 3.655kn ili najnovije PS4 mega-hit naslove poput „Battlefield Hardlinea“, „The Ordera“ ili „Bloodbornea“ po najnižim cijenama!

02. svibanj 2024 05:34