Lider trend
StoryEditor

Peugeot i ATP najavljuju suradnju na svjetskoj razini

06. Studeni 2015.
Piše:
lider.media

PEUGEOT i ATP danas su najavili partnerstvo na svjetskoj razini od 2016. Tako će PEUGEOT osigurati vozni park od 500 vozila i postati službeni automobil organizacije ATP World Tour.

PEUGEOT postaje platinasti partner organizacije ATP World Tour i službeno vozilo za više od 20 turnira koje organizira ATP World Tour. Više od 500 vozila – i to ponajprije modeli 508, 3008, 5008, Expert Tepee – bit će na raspolaganju igračima, VIP osobama, dužnosnicima i publici na svim tim turnirima.

PEUGEOT je već više od tri desetljeća prisutan u teniskom svijetu, a među njegove ambasadore ubraja se najbolji tenisač svijeta Novak Đoković kao i David Ferrer, Juan Martín del Potro, David Goffin, Jérémy Chardy, Benoît Paire, Tommy Robredo, Gilles Simon, Alize Cornet i Belinda Bencic. PEUGEOT danas jača svoju dugogodišnju prisutnost u svijetu tenisa time što svoju prisutnost u 160 zemalja povezuje sa svjetskim ugledom turnira ATP World Tour.

U Hrvatskoj je PEUGEOT prisutan u tenisu kroz partnerstvo ATP turnirom u Umagu od prošle godine. Tako je ove godine Peugeot organizatorima stavio na raspolaganje flotu svojih vozila, kojima su se prevozi igrači i VIP gosti, a posjetitelji turnira imali su priliku upoznati novi Peugeot 208, najprodavaniji model marke, 308 GT namijenjenog zahtjevnim ljubiteljima automobila koji traže ekskluzivnost i dinamičnost te 2008, uzbudljiv urbani crossover jedinstvenog dizajna.

„PEUGEOT je već dugo povezan s našim sportom i ovo partnerstvo s organizacijom ATP World Tour učvrstit će njegov položaj najznačajnije automobilske marke, nezaobilazne u svijetu tenisa“, ističe Chris Kermode, predsjednik ATP-a. „Vrlo smo sretni što tako glasovitu međunarodnu marku kao što je PEUGEOT primamo u svoju sve veću obitelj partnera. To je rezultat koji smo postigli zahvaljujući našoj rekordnoj gledanosti i platformama po mjeri naših sponzora.“

„Tenis je prirodni odabir za PEUGEOT jer je taj sport u znaku dinamike, izvrsnosti, elegancije i emocija. Upravo te vrijednosti i mi želimo dijeliti sa svojim klijentima. PEUGEOT je već više od 30 godina prisutan na turniru Roland Garros. Ovo novo partnerstvo s organizacijom ATP World Tour prirodni je nastavak naše vjernosti tenisu u okviru međunarodnog širenja koje će osigurati i vidljivost marke PEUGEOT diljem svijeta tijekom cijele godine“, izjavio je Maxime Picat, generalni direktor marke PEUGEOT

02. svibanj 2024 16:34