15. veljača 2019.

PIP-ova maloprodaja preselila se na novu lokaciju

PIP-ova maloprodaja nakon 29 godina rada preselila se na novu lokaciju u Utinjsku 19 u zagrebačkom naselju Sveta Klara.

"Nova lokacija našim partnerima i kupcima nudi veći prostor sa širom ponudom hrvatskih pčelarskih i mednih proizvoda. U novouređenoj trgovini može se pronaći asortiman pčelarske opreme, tradicionalna Apiterapija, med i med s dodacima – aronije i limuna, ugostiteljski med i kremasti eko med te medni likeri – stara medica Pater i biljni liker s medom Sveti Ambrozije, kao i drugi PIP-ovi medni pripravci," kažu iz PIP-a.

Ističu kako nova lokacija omogućava bolji pristup za pčelare i kupce bez gradske prometne gužve uz besplatno parkiranje te prilagođeniji kamionski pristup.

"Preseljenje na novu lokaciju predstavlja svojevrsno osvježenje u našem poslovanju sa željom  lakše dostupnosti našim partnerima i kupcima. Novi prostor, površine 140 m2 , omogućava predstavljanje naše široke ponude proizvoda na pregledan način, a i sve ostale pogodnosti lokacije, također, idu u prilog približavanja potrebama naših kupaca. Nova lokacija, posebno pčelarima, omogućava izbjegavanje gradskih prometnih gužvi poglavito onima koji dolaze iz Hrvatskog Zagorja, sjeverozapadnog dijela Zagreba, Samobora, Jaske, Karlovca i Pokuplja, Velike Gorice i Turopolja, Novog Zagreba i onih koji dolaze obilaznicom od istočne strane Zagreba. Isto tako, novi prostor predstavlja značajno ulaganje u stabilnost poslovanja, što ćemo činiti i dalje sa ciljem boljih poslovnih rezultata tvrtke PIP, hrvatskog pčelarskog sektora i gospodarstva u cjelini,‘‘ istaknuo je direktor  Domagoj Bračić.

Ove, 2019. godine,  navršava se 30 godina PIP-ovog poslovanja, 90 godina obiteljskog pčelarstva i 140 godina organiziranog hrvatskog pčelarstva. PIP d.o.o. je društveno odgovorno i inovativno društvo specijalizirano za pčelarstvo koje je izraslo iz obiteljske tradicije bavljenja pčelarstvom, i ujedno je najstariji privatni proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj.

"Bogata tradicija i inovativan rad u pčelarstvu utkani su u svaki naš proizvod, a stečena znanja neprekidno ulažemo u kvalitetu, istraživanje i razvoj novih proizvoda. Dobre smo rezultate polučili i kroz partnersku suradnju s više fakulteta na Sveučilištu u Zagrebu. Zahvaljujući zadovoljnim potrošačima postali smo ponosni nositelji dviju medalja – zlatne QUDAL – QUality meDAL te prepoznatljive plave medalje Best Buy Award. Posebno smo ponosi na prepoznavanje kvaliteta naših proizvoda. Hrvatski potrošači potvrdili su PIP najkvalitetnijim proizvođačem meda u Hrvatskoj. U ovogodišnjem istraživanju kvalitete u Hrvatskoj - QUDAL – QUality meDAL 2019/2020, PIP je ocijenjen od strane većine ispitanika kao najkvalitetniji proizvođač meda na hrvatskom tržištu. Samo godinu ranije osvojili smo i priznanje potrošača za najbolji omjer cijene i kvalitete prema nezavisnom istraživanju Best Buy Award 2018/2019," kažu iz PIP-a i poručuju kako će visoki standardi i zadovoljstvo potrošača i dalje biti imperativ u proizvodnim procesima.