Lider trend
StoryEditor

Što donosi novi broj Lider trenda?

10. Travanj 2014.

U novom broju Trenda, lifestyle magazina tjednika Lider, donosimo intrevju s Oliverom Frljićem, redateljem čije predstave nikada ne prođu nezapaženo, bilo zbog visokih umjetničkih dosega bilo tema kojima se bave, u pravilu dirajući u ozbiljne društvene probleme.

Takva će biti i njegova najnovija predstava koju priprema u Rijeci i kojoj će premijera biti 15. travnja, a naslovljena je jednostavno ‘Aleksandra Zec‘.Tu mračnu priču, kada je u Zagrebu mučki ubijena obitelj Zec, među ostalima i 12-godišnja Aleksandra, a da nitko pravo nije za to ubojstvo odgovarao iako su ubojice dobro znane, mnogi se u Hrvatskoj baš i ne žele sjetiti...

Sandra Babić analizira pak trend ‘selfiea‘, modernog uzleta samoljublja koje prijeti napuniti psihijatriske ordinacije, a Ivo Kozarčanin odlutao je ovaj put u Južnu Moravsku u potrazi za malo povijesti, malo gastronomije i malo dobrog vina.

Tu su i najnoviji, proljetni modni trendovi, a nastavljamo i dalje priče o mamama lidericama. U ovom broju predstavljamo projekt Mamforce, koji promovira kompanije koje na razne načine pomažu zaposlenim mamama.

Na stogodišnjicu rođenja Alberta Camusa, donosimo detalje iz njegova životopisa koje mnogi ne znaju iako su čitali njegova djela, a uz sve tu su stalne rubrike o filmu, rekreaciji, njezi, uređenju doma...

27. travanj 2024 14:21