Lider trend
StoryEditor

Što sve psiholozi znaju i mogu? Tjedan psihologije od 20. - 26. veljače

07. Veljača 2017.

Deseti Tjedan psihologije u Hrvatskoj održat će se od 20. do 26. veljače 2017. godine s različitim događanjima i aktivnostima psihologa diljem Lijepe naše u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore.

Nositelji svih aktivnosti su psiholozi i psihologinje, članovi stručnih sekcija, županijskih društava psihologa, članovi akademske zajednice, studija psihologije, znanstvenih jedinica i ustanova, studenti psihologije. - Cilj je pokazati zajednici u kojoj živimo i radimo što sve psiholozi i psihologinje u Hrvatskoj znaju i mogu, te prevencija i zaštita psihološkog zdravlja građana Hrvatske u sklopu čega će se održati brojne radionice, okrugli stolovi i predavanja na različite teme:  komunikacijske vještine, emocionalna inteligencija, samopouzdanje, stres, konflikt, ciljevi, roditeljstvo, partnerstvo, zapošljavanje, starenje, kreativnost, rukovođenje timovima, frustracija, optimizam i dr, poručuju organizatori.

Sav angažman i aktivnosti održavaju se volonterski. Manifestacija je vrlo širokog karaktera, u cijeloj Hrvatskoj, a sva događanja su besplatna.

U sklopu 10. Tjedna psihologije provest će se i mjerenje raspoloženja građana Hrvatske - Barometar raspoloženja, na javnim mjestima i sredinama u kojima žive i rade psiholozi, a podaci će biti objavljeni u medijima.

26. travanj 2024 09:46