Hrvatska
StoryEditor

Jedina agencija ‘rođena‘ u pandemiji pronašla partnera za novu eru turizma

11. Ožujak 2021.
Mislav Veselica

U proteklih godinu dana na tržištu putničkih agencija svjedočili smo samo lošim vijestima. Nitko ne bi pomislio da će se netko u okolnostima globalnog zastoja u turizmu, usuditi otvarati novu agenciju.

Riječ je o agenciji Cor Travel Lab, na čelu s Mislavom Veselicom, čiji tim ima u turizmu iskustva preko 25 godina.

Kako je istaknuto u priopćenju, Globtour Event, snažan brend sa 40-ogodišnjom tradicijom u pružanju usluga poslovnih putovanja i organizacije skupova i evenata, postaje nositelj projekata s potpisom Cor Travel Laba, putničke agencije s kreativnom vizijom za novu eru turizma. Suradnja je već na samom početku rezultirala s dva charter leta u drugoj polovini 2021. – za Marrakech i za Rovaniemi.

Malo je agencija koje se u ovim neizvjesnim trenucima usuđuju 'dizati' charter zrakolove. Riječ je o vikend putovanjima, gdje zrakoplov čeka putnike na lokaciji, pod stručnim vodstvom organizatora putovanja. Globtour je ujedno jedina agencija s vlastitim studijom za virtualna i hibridna događanja u samom centru Zagreba.

- Uspješno smo odgovorili na izazove 2020.  Digitalizirali smo poslovanje, postali važan dionik u virtualno-hibridnim događanjima i konferencijama, odgovorno upravljali ljudskim resursima, a sada dolazi vrijeme da razmišljamo o novim vrijednostima. Veseli nas suradnja s agencijom Cor Travel Lab koja je pokrenuta u pandemiji zahvaljujući velikom entuzijazmu samog vlasnika, ujedno našeg dugogodišnjeg kolege. Sigurna sam da ćemo zajednički kreirati nove vrijednosti za domaće putnike i hrvatski turizam u cijelosti. Svakako već sada možemo izdvojiti i produkte za Portugal i Grčku u partnerstvu sa zrakoplovnim kompanijama TAP Portugal i Aegean Airlines, čiji smo regionalni GSA. – istaknula je Vesna Pritchard, direktorica Globtour Eventa.

Veselica je istaknuo kako hrvatsku turističku ponudu sada intenzivno približavaju mediteranskom okruženju, tržištima Skandinavije i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. - Domaći putnik jako nam je važan pa istovremeno kreiramo atraktivne turoperatorske produkte za tržišta Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine na kojima Globtour Event ima i vlastite tvrtke – zaključuje Veselica.

28. travanj 2024 14:35