Hrvatska
StoryEditor

Lakoća darivanja - Nove usluge i proizvodi za novo vrijeme

09. Studeni 2020.
Ponuditi klijentu prilagođene proizvode, olakšati distribuciju, personalizaciju i osmišljavanje darova kojima će i oni ostati zapamćeni kod svojih klijenata najbolja je opcija, poručuju iz tvrtke DOMATO LD

Prodaja poslovnih i promotivnih darova u ova neobična poduzetnička vremena pravo je umijeće. Mnoge su tvrtke smanjile svoje poslovne aktivnosti pa je time pala i potreba za navedenim proizvodima. Izostali su kongresi, konferencije, sajmovi, a turizam, kao velika niša mnogim malim i velikim proizvođačima te dobavljačima, jednostavno je nestao.

Upravo je zato važno ostati u kontaktu sa svojim poslovnim partnerima te bar sitnicom zahvaliti na suradnji, zaželjeti im dobro zdravlje i da se što prije svi vratimo u normalu. U tom smislu pojavili su se i do sada nezamislivi darovi kao što su maske s logotipom tvrtke. Ipak, ove godine više nego ikada naglasak treba staviti na domaće proizvode i podržati naše proizvođače. Tu je veliki broj gastroproizvođača i etnoproizvođača pa uz neizostavne gastropakete s hrvatskim vinima, domaćim džinom, kulenom ili pršutom te paprenjacima i medenjacima nećete pogriješiti.

Dolaze u obzir i dalje razni gadgeti ili elektronički uređaji kao što su bežični punjači, slušalice, zvučnici, USB-ovi koji su s potpunim vizualom tvrtke jako koristan dar poslovnom partneru. Dobar notes i kvalitetan pisaći pribor također su dobro poznat i uvijek dobrodošao dar.

Artikli od recikliranih materijala već su nekoliko godina favoriti – notesi, olovke, šalice i ostalo. Svakako je efektno pokloniti personaliziranu čokoladu, kuglicu za bor ili tople čarape s dizajnom tvrtke.

Ponuditi klijentu prilagođene proizvode, olakšati distribuciju, personalizaciju i osmišljavanje darova kojima će i oni ostati zapamćeni kod svojih klijenata najbolja je opcija.

Nove usluge i proizvodi za novo vrijeme.

DOMATO LD, koji je osnovala i vodi ga Lenka Domazet, već 13 godina naglasak stavlja na brzinu i kvalitetu usluge.
Moto tvrtke je ‘lakoća darivanja’, što znači pružiti klijentu konačan proizvod uz minimum njegova angažmana.

26. travanj 2024 02:22