Hrvatska
StoryEditor

Žito grupa: U 2019. zaposlenicima 18 milijuna kuna dodataka na plaću

20. Prosinac 2019.
Piše:
piše Edis Felić
[email protected]

Žito grupa će ukupno u ovoj godini svojim zaposlenicima isplatiti 18 milijuna kuna dodataka na plaću, javljaju iz ove kompanije. Do sada im je u prosjeku isplaćeno po 5750 kuna, a do kraja godine će biti isplaćeno još 2500 kuna kroz božićnicu i druge mjere. Osim ovoga, dobit će i novčane darove za djecu u iznosu od 600 kuna za svako dijete te paket proizvoda ove slavonske grupacije koja je u većinskom vlasništvu Marka Pipunića.

- Uspješnim poslovanjem Žito grupe u 2019. nagrađeni su trud i rad djelatnika koji su za taj uspjeh i zaslužni – poručuju iz ove osječke tvrtke.

Naglašavaju kako će se i u budućnosti raditi na dodatnom unaprjeđenju radnih uvjeta i ukupnog zadovoljstva svih zaposlenika kao najvažnijeg resursa ove vodeće poljoprivredne i prehrambene grupe u Slavoniji. Inače, Žito grupa u svom je poslovanju težište stavila na društvenu odgovornost, što potvrđuje i nagrada 'Zlatna košarica' za društveno odgovornu kompaniju godine, a prioritet takve poslovne filozofije ove godine, kažu, bila je briga za djelatnike.

26. travanj 2024 00:00