Tehnopolis
StoryEditor

MasterCard započeo s novim programom za startup kompanije

12. Svibanj 2014.
Piše:
lider.media

MasterCard Start Path novi je jednogodišnji program MasterCarda koji s radom počinje krajem srpnja.

Fokusiran je na startup kompanije. MasterCard nudi podršku u svladavanju ključnih operativnih prepreka i usavršavanju tehnoloških rješenja, mentorstvo i priliku za rad na pilot projektima s ključnim globalnim akterima u industriji.

MasterCardov program zasnovan je na trgovini za inovativne europske kompanije koje su u ranoj fazi razvoja i bave se trgovinom, a u kojem će direktno sudjelovati vodeći partneri među kojima su ASOS i Capital One.

- StartPath još je jedan način na koji MasterCard pokazuje stalnu privrženost inovacijama. Budućnost trgovine oblikovat će tradicionalni sudionici u tom procesu, ali i startup kompanije koje već isprobavaju sljedeću generaciju rješenja. Ovim kompanijama pružamo direktan pristup našem opširnom znanju i iskustvu kako bi im pomogli da dođu do novih ideja i kako bi stvorili bolja iskustva za potrošače, trgovce i druge partnere - kaže Stephene Wyper koji je na čelu globalnog Start Path sektora u MasterCardu.

Od prijavljenih startup kompanija, MasterCard će odabrati osam najuspješnijih s prostora Europe, a prijave traju do 16. svibnja.

07. svibanj 2024 21:38