Tehnopolis
StoryEditor

Vip blagdanska čarolija

21. Studeni 2014.

Ove godine Vip blagdanska ponuda će za svakog ponešto pripremiti ispod božićne jelke. Uz najbolju i najpovoljniju Vip kombinaciju mobilnih ili fiksnih usluga, interneta i televizije ništa vam neće promaknuti i sve ćete moći doživjeti i podijeliti.

Božićni popusti razveselit će sve Vip korisnike - pretplatnike i korisnike bonova u segmentu mobilne telefonije, ali i pretplatnike mobilnog interneta te pretplatnike fiksne telefonije, interneta i televizije. Uz sve to korisnici će imati priliku ostvariti dodatne popuste prilikom kupnje atraktivnih uređaja ili kroz program vjernosti Vip&više! Tako će se ispod bora za prepaid korisnike bonova naći uređaji po blagdanskim cijenama poput - Nokia Lumia 530 dostupne za 799 kn, LG L70 za 999 kn, a Samsung Galaxy Core 2 po cijeni od 1.099 kn.

Pretplatnici - postpaid

Sve postojeće i nove korisnike koji se odluče za neku od pretplatničkih tarifa Bez granica, Vipnet će dodatno razveseliti popustima na mjesečnu naknadu tijekom 12 ili 24 mjeseca i uređajima po blagdanskim promotivnim cijenama. Primjerice, oni koju prenesu svoj broj u Vip, odaberu tarifu Bez granica L i neki od Vip fiksnih paketa, za samo 100 kn mjesečno dobivaju neograničene pozive unutar RH, poruke i Internet. Uz tu tarifu moguće je odabrati nove pametne telefone Samsung Galaxy S5 za 699 kn jednokratno i 100 kn mjesečne otplate, LG G2 za 19 kn jednokratno i 80 kn mjesečne otplate te Samsung Galaxy S4 mini za samo 19 kn jednokratno i 40 kn mjesečne otplate.

Usluge fiksne telefonije, interneta i televizije

Blagdanski popusti neće zaobići niti korisnike koji se odluče za usluge iz fiksnog segmenta. Uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, korisnici Vip Duo ili Trio paketa s uključenom Snimalicom i Videotekom, osim neograničenog interneta i razgovora prema svim fiksnim i Vip mobilnoj mreži, prva tri mjeseca dobivaju gratis bez mjesečne naknade. Nakon isteka promotivnog razdoblja, mjesečna naknada za primjerice Vip Trio S paket iznosit će svega 249 kn za sve Vip pretplatnike. Svi oni koji navedene pakete odluče kombinirati s jednom od podatkovnih mobilnih tarifa Internet bez granica, koje su dostupne za mjesečnu naknadu već od 25 kn, po promotivnim će cijenama moći odabrati jedan od atraktivnih 8-inčnih tableta poput tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 za 499 kn te Vip tab 8 i Lenovo A5500 koji su dostupni za samo 9 kn, jednokratno i bez dodatne mjesečne otplate.

Mobilni internet

Dobro blagdansko raspoloženje dočekat će korisnike tarifa Internet bez granica koji će moći uživati u neograničenom surfanju u najbržoj 4G LTE mreži. Vipnet će ih razveseliti i popustom na mjesečnu naknadu za prvih 12 mjeseci i 8-inčnim tabletom po promotivnoj cijeni. Za korisnike s ugovornom obvezom od 24 mjeseca Internet bez granice M tarife Vipnet je pripremio tablete po blagdanskim cijenama - Vip tab 8 ili Lenovo A5500 za svega 9 kn jednokratno, a Samsung Galaxy Tab 3 8.0 za 19 kn jednokratno uz mjesečnu otplatu u iznosu od 20 kn.

02. svibanj 2024 06:55