Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Alen Kajmović iz Vajde prelazi u Međimurje PMP, a zamijenit će ga Vilim Simon

06. Lipanj 2022.

Alen Kajmović otišao je s funkcije predsjednika Uprave Vajde i od danas je preuzeo funkciju izvršnog direktora građevinske tvrtke Međimurje PMP. Na čelu Vajde proveo je pet godina, a razlog prelaska iz prehrambenog u građevinski sektor obrazlaže pozivom direktora Međimurje PMP Božidara Žvorca.

- Jako se veselim novim izazovima. Direktor Žvorc je prepoznao moj način rada, a njegovi su me planovi, smjer i vizija jako zainteresirali. Iz Vajde odlazim nakon pet godina tijekom kojih sam sa svojim timom, podrškom vodstva Grupe Pivac i zaslugom svih zaposlenika uspio tu tvrtku pozicionirati kao najuspješniju u Međimurju. Ponosan sam na sve što smo napravili kad je riječ o izvanrednim poslovnim rezultatima, značajnim povećanjima plaća i impresivnom rastu broja stipendista budućih mesara – kaže Kajmović.

Umjesto njega novi predsjednik Uprave bit će dosadašnji član Uprave Vilim Simon, čime se, veli Kajmović, osigurava kontinuitet poslovanja i nastavka jasne strategije razvoja Vajde.

- Vilim je u Vajdu došao kao komercijalist, zatim je bio član Uprave zadužen za proizvodnju da bi potom preuzeo sustav kooperacije i njime upravljao besprijekorno. U svakom je segmentu pokazao rezultate i doista smatram da će nastaviti istim tempom, ako ne još i dodatno podići ljestvicu – kaže Kajmović.

03. svibanj 2024 19:22