Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Pevex počinje graditi prodajni centar u Zaboku

04. Srpanj 2023.

U skladu sa zacrtanom strategijom Pevex nastavlja započeti investicijski ciklus pa je kompanija u Zaboku kupila građevinsko zemljište od gotovo 15.000 četvornih metara na kojem počinje graditi novi prodajni centar.

Novi prodajni centar bit će, kako navode iz kompanije, veličine 4.000 četvornih metara, a već iduće godine kupci iz Zaboka i okolice moći će kupovati proizvode za dom, opremanje ili gradnju u prvom hrvatskom trgovačkom lancu.

– Strateške ciljeve realiziramo prema planu, a to znači da ćemo u Hrvatskoj biti u svim dijelovima zemlje i biti lako dostupni svim građanima. Zadovoljan sam što Pevex dolazi u Zabok, ali i u još neka manja mjesta. Ova i sljedeća godina u znaku su velikih investicija, a naš zamašnjak kapitalnih ulaganja tek počinje – izjavio je predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo.

Prodajni centar u Zaboku bit će još jedan u nizu prodajnih centara koji će biti potpuno moderniziran i suvremeno uređen i opremljen.

Podsjetimo, kompanija već intenzivno priprema gradnju prodajnog centra u Poreču, a protekli je tjedan predstavila novouređen prodajni centar u Virovitici u koji je dosad uloženo 4,5 milijuna eura.

22. travanj 2024 20:00