Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Dubrovačka agencija iz ruskog vlasništva u singapursko, serija smjena u Dalekovodu…

25. Travanj 2022.
Eugen Paić-Karegafoto Ratko Mavar

Stéphane Olivier Jaquemet s prebivalištem u Singapuru preuzeo je vlasništvo nad nekretninskom agencijom RENESANSOM iz Dubrovnika od Mihaila Šelkova iz Moskve.

Eugen Paić-Karega i Tvrtko Zlopaša postali su novi članovi Uprave zagrebačkog DALEKOVODA umjesto Hrvoja Išeka i Đure Tatalovića. Paić-Karega bio je osam godina na čelu UNICREDIT LEASING CROATIJE, a zatim godinu dana i član Uprave ZAGREBAČKE BANKE. Tomislav Rosandić ostao je na čelu Uprave, u kojoj je ostao i Ivan Kurobasa. Također, Gordan Kolak postao je novi predsjednik NO-a umjesto Dinka Novoselca, a Josip Jurčević njegov novi zamjenik umjesto Irene Weber. Odboru su se pridružili i novi članovi Josip Lasić, Božidar Poldrugač, Damir Spudić i Pavao Vujnovac, a napustili su ga Dalibor Balgač i Krešimir Kukec.

Tvrtka M SAN GRUPA, koja se bavi proizvodnjom računala i periferne opreme, odlukom Skupštine pokrenula je proces dijeljena i prijenosa dijela imovine na RIBNJAK JASINJE. Obje tvrtke imaju istog vlasnika – Stipu Matića.

Suzana Jurić Sekulić opozvana je s mjesta prokuristice MESNE INDUSTRIJE RAVLIĆ iz Osijeka.

Dosadašnja zamjenica predsjednika NO-a splitskog EURO DAUSA Katija Križan postala je predsjednicom NO-a umjesto Mate Erkapića, a nju je na položaju zamjenice zamijenio Darko Vrgoč. Odboru se pridružio i Zdenko Vulić, a napustio ga je Ivan Penić. EURO DAUS se inače bavi trgovinom automobilima i motornim vozilima lake kategorije.

Zajedno s dosadašnjim direktorom Jurom Širićem, koji je postao predsjednik Uprave MODEPACKA – tvrtke za proizvodnju ambalaže od plastike – Upravi tvrtke pridružili su se i Marija Širić, Ivana Simić te Dominik Konjarik.

Luka Maleš postao je novi direktor USLUGA POREČ, tvrtke za skupljanje neopasnog otpada, umjesto Milana Lakovića, a Robert Jugovac novi član tvrtkina NO-a umjesto Daniele Stranić.

Goran Roknić postao je direktor tvrtke PURIĆ iz Samobora.

Ivani Mrčeli Einwalter dodijeljena je prokura u PALCU iz Velike Gorice.

Bernhard Paster postao je novi član Uprave riječkog ZAPADNOG TRGOVAČKOG CENTARA umjesto Gerharda Engelsbergera.

Kristijan Damijanić postala je nova članica NO-a KOMUNALNOG SERVISA iz Rovinja umjesto Evilijana Gašpića.

Nikolina Folnović napustila je suvlasništvo ZIT-a – ZAVODA ZA ZAVARIVANJE, ISPITIVANJE I TEHNOLOGIJU.

27. travanj 2024 06:50