Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi direktor u Bayeru, promjene u NO-u Luke Rijeka i Varkoma…

10. Listopad 2022.
Andrejka Smolnikar Prah

Igor Šalat postao je novi direktor zagrebačkog BAYERA umjesto Andrejke Smolnikar Prah., koja je preuzela čelnu poziciju u slovenskom BAYERU.

Tomislav Penić postao je novi član NO-a LUKE RIJEKA.

Hrvoje Žiger napustio je mjesto člana NO-a varaždinskog VARKOMA.

Dosadašnjoj direktorici sisačkog DEPOSA Tajani Tomašević dodijeljena je prokura u toj tvrtki, a ukinuta je Ivanu i Anti Pripuzu. DEPOS je, inače, u vlasništvu C.I.O.S. GRUPE Petra Pripuza, a Ivan i Ante članovi su njezina NO-a.

Stefano Pellegatta više nije direktor zabočke tvrtke PETRUZALEK.

Slavica Šimić i Dunja Šimić postale su ovlaštenice na poslovnom udjelu pok. Olega Šimića u VOX-NOGOMETU, čiji je suvlasnik i direktor Ivica Blažičko.

Marijan Kurtović postao je novi predsjednik NO-a VODOVODA IMOTSKE KRAJINE umjesto Joze Skendera. Ivica Jurić-Kaćunić, Damir Ivkošić, Danijel Bonovil i Ante Kujundžić postali su novi članovi NO-a umjesto Mate Lasića, Ante Lubina, Ljubomira Serdarevića i Petra Bijukovića.

Dubrovačka tvrtka ALIQUANTA u vlasništvu Petra Čučuka prestala je djelovati u skraćenom postupku bez likvidacije.

Tvrtka L‘ OPEROSA FACILITY MANAGEMENT postala je suvlasnica PRS-FM-a, a Damir Rihtarić imenovan je njezinim novim direktorom.

Tvrtka RINEO DIZAJN promijenila je naziv u RINEO.

Vali Marszalek, Sanja Stojić, Dunja Zupičić i Petra Prohaska ušle su u vlasničku strukturu zagrebačke tvrtke MAZARS CINOTTI AUDIT, koja sad ima ukupno sedam suvlasnika.

Marko Buljan imenovan je novim direktorom PRESSCUTA, a Marko Poljak prestao je biti član Uprave.

REOMA GRUPA preuzela je vlasništvo nad osječkim FOLDINGOM od Franje Ivkovića i Vlade Ivkovića.

Zoran Grašo, otac poznatog pjevača Petra Graše, napustio je vlasničku strukturu splitskog GRAŠO-COMMERCEA. Tvrtka stoji iza restorana Adriatic, a uz Petra Grašu suvlasnici su direktor Stipe Jeličić i prokuristica Ksenija Dešković Jeličić.   

VIKING TERMINAL ušao je u vlasničku strukturu riječke tvrtke VIKING VRATA KVARNERA, a napustili su je Beda Leugger te danske tvrtke C K NØHR APS i EMERALD GARDEN INVEST APS.

17. svibanj 2024 09:50