Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi direktori Labtim Adrije i Coface Adriatica, Nizozemci preuzeli Sigurnu mrežu…

04. Svibanj 2022.
Igor Pirnat

Sergej Simoniti postao je novi direktor COFACE ADRIATICA, tvrtke za savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem, umjesto Igora Pirnata.

Ivica Blažević imenovan je novim direktorom LABTIMA ADRIJE umjesto Boštjana Bavdeka, kojem je dodijeljena prokura u tvrtki registriranoj za nespecijaliziranu trgovinu na veliko.

Nizozemski NUVIAS B. V. preuzeo je vlasništvo nad zagrebačkom SIGURNOM MREŽOM, koja se bavi trgovina na veliko računalima, perifernom opremom i softverom, od Dorela Manee i Danijela Šurine. Posljedica je to preuzimanja matične kompanije NETSAFE od strane NUVIASA, koji ovom akvizicijom širi svoje poslovanje na Rumunjsku, Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Bugarsku. Nakon promjene vlasništva Julian Michael Hodge postao je direktor tvrtke zajedno sa Maneom koji je zadržao direktorsku poziciju (ujedno je i CEO NETSAFEA sa sjedištem u Rumunjskoj), a Šurina je ostao  prokurist. 

Dosadašnji član NO-a splitske IMEX BANKE Ilko Vrankić postao je njegov predsjednik umjesto Marka Buljana, a Danijela Šimović, koja je također u NO-u od 2020., preuzela je mjesto zamjenice predsjednika.

Katarini Bender dodijeljena je prokura u BERKELIUMU iz Donje Grede, a Alija Omahić napustio je direktorsku poziciju u tvrtki registriranom za specijalizirane građevinske djelatnosti.

Josip Matek imenovan je direktorom NAŠIČKOG VODOVODA, Oto Dudjak smijenjen je s mjesta predsjednika Uprave, a Mario Repinic s mjesta člana Uprave.

Dalibor Križanac postao je predsjednik NO-a KOMUNALCA VRBOVEC umjesto Darka Dananića, a Valentina Banovac i Željko Đurasek novi članovi NO-a.

Anton Mužić više nije direktor zagrebačke tvrtke RAO.

Damir Meznar postao je direktor tvrtke R-PIM iz Rakitja.

Vlasnik INTER-DELTA Roman Radić pripojio je tvrtki svoj JAGUŠIĆ PLUS iz Koprivnice.

Zaključen je skraćeni stečajni postupak nad pulskim BENE TRADEOM, tvrtkom u vlasništvu Jindřicha Vlčeka. Postupak je pokrenut zbog dugova od milijun i pol kuna i tvrtka će biti izbrisana iz Sudskog registra.

01. svibanj 2024 16:30