Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Pojačanje u Upravi Leda plus, Smjena na čelu Roaming Networksa, Francuzi preuzeli istarske kampove

22. Travanj 2024.
Tomislav Mesić

Tomislav Mesić novi je član Uprave LEDA PLUS. Došao je iz RAIFFEISENBANKA HRVATSKE i zadužen je za financije (CFO).

Mihajlo Mrđa novi je direktor ROAMING NETWORKSA umjesto Hrvoja Komeričkog. Mrđa je imenovan i na čelo zagrebačke podružnice istoimene beogradske matične tvrtke, gdje su bez ovlasti ostali Komerički i Rade Vujović.

ECG CROATIA preuzeo je od Davora Bajića tvrtku STANDARD koja upravlja kampovima Kastanija – Novigrad, Lanterna – Poreč, Holiday Parkom Umag i Brioni Sunny Campingom na pulskoj Puntiželi. Sjedište je preseljeno iz Novigrada u Pulu. Novim je direktorom umjesto Bajića, kojem je dodijeljena prokura, imenovan Marino Brečević, član Uprave ECG-a CROATIA, tvrtke u vlasništvu francuskoga HOMEAIR VACANSECA.

Lidija Lovrić Andrijašević nova je predsjednica NO-a HEP-a ELEKTRE umjesto Vanje Varde. Nediljko Guvo njezin je zamjenik umjesto Ane Celjak, a Milan Opačak ušao je u NO umjesto Damira Matusa.

Nada Puntar više nije prokuristica u HISU iz Donje Višnjice.

Damjan Leček novi je član Uprave ZAGORJE-TEHNOBETONA.

Zdenko Dražić više nije suvlasnik i prokurist u zadarskom SAN KAPITALU, pa je jedini vlasnik ostao direktor Ante Dražić.

Dosadašnji član Uprave KONČAR DIGITALA Stjepan Sučić imenovan je direktorom umjesto predsjednika Uprave Gorana Lecija.

Zaključen je skraćeni stečajni postupak za zagrebački INTERCITY u vlasništvu Marka Grizelja.

Adrian Lojna novi je suvlasnik AEKSA iz Ivanić-Grada umjesto Zdravka Lojne. 

Dragutin Bajkovec i Jadranka Krčmar više nisu u vlasničkoj strukturi PANEX AGM-a iz Brezja, koji sad ima desetero suvlasnika.

Tvrtka MELVAN TRADING iz Dugopolja u vlasništvu Renate Melvan promijenila je naziv u DOTA LIVING.

Otvoren je predstečajni postupak nad 3HD KN-om iz Zagreba. Tvrtka u vlasništvu slovenske OCULUS ENERGIJE posljednjega dana prošle godine imala je milijun eura duga na ime poreza i doprinosa. Ročište radi ispitivanja tražbina određeno je za 24. travnja.

Duško Vnučec imenovan je direktorom samoborske tvrtke WILLO HRVATSKA umjesto Antona Mraka.

Željko Poredoš novi je predsjednik NO-a preloškoga komunalnog poduzeća PRE-KOM umjesto opozvanoga Damira Dominića, a u NO je ušao i Ivan Snopek umjesto Sonje Ivoš.

CESTNO PODJETJE PTUJ preselilo je sjedište svoje hrvatske podružnice iz Vinice u Varaždin.

Otvoren je stečajni postupak za samoborsku SCT MONTAŽU (bivši KIŽLIN TRANSPORT) u vlasništvu Mihe Kušnika. Račun je od početka godine bio blokiran zbog dugova od 300-tinjak tisuća eura. Ročište radi ispitivanja tražbina određeno je za 29. srpnja.

28. travanj 2024 08:11