Studentski Lider klub Ukratko

Franck traži mlade pripravnike, prijavite se putem online natječaja

Franck putem online natječaja traži pripravnike koji će se na dvije godine pridružiti njegovom timu zaposlenika, nakon čega se najboljima pruža mogućnost daljnjeg razvoja karijere u kompaniji.

– Pokrenuli smo pripravnički program kako bismo pronašli mlade talente koji će postati dio naše obitelji i rasti zajedno s nama. Nudimo okruženje koje motivira, potiče i u kojem se različite ideje i pogledi na već uhodane stvari vrednuju, istaknuo je Ivan Artuković, direktor Francka.

Mladi koji se prijave na natječaj kroz dvije će godine rotacijom poslova upoznati različite aspekte poslovanja – od prodaje i marketinga do financija, lanca opskrbe i IT-a.

Na pripravništvo se mogu prijaviti svi koji su svoje akademsko zvanje stekli 2016./2017. ili 2017./2018. akademske godine iz područja ekonomije, prehrambene tehnologije i informatike. Također, program je usmjeren na mlade kandidate koji imaju manje od jedne godine iskustva.

Online natječaj je otvoren do 17. veljače 2019. godine, a svi zainteresirani mogu saznati više informacija i prijaviti se na službenoj Franck stranici za karijere.