Ukratko
StoryEditor

HoReCa Zadar, vaša vrata prema kupcima iz svijeta hotelijerstva, ugostiteljstva, hrane i pića

13. Rujan 2023.

Zamislite prostor gdje se kreativnost, inovacije i strast prema hotelijerstvu i ugostiteljstvu susreću pod jednim krovom. Zamislite mjesto gdje imate priliku povećati vidljivost svog brenda, dijeliti svoje stručno znanje i napraviti poslovne kontakte koji mogu transformirati vašu firmu. Ne morate više samo zamišljati – dobrodošli na HoReCa Zadar sajam koji se održava od 20. do 22. 10. ove godine u dvorani Višnjik u Zadru.

Zašto Izlagati?

Izvanredna izložba proizvoda namijenjenih HORECA sektoru: Od suvremenih tehnologija u pripremi hrane do opremanja interijera i eksterijera, ovdje će kupci pronaći sve što im je potrebno da unaprijede svoje poslovanje u segmentu turizma. Osim što je HoReCa Zadar izložbeni prostor za najnovije proizvode i usluge, to je i platforma gdje izlagači mogu pokazati svoju ekspertizu i inovativnost. Prikazivanje proizvoda na ovakvom događanju pomaže izlagačima da izgrade brend, dobiju povratne informacije od stručnjaka i kupaca te poboljšaju svoje poslovne strategije.

Međunarodna Pozornica: Sa posjetiteljima i izlagačima i posjetiteljima iz više zemalja – Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Italije, Njemačke, Austrije i Turske, ovo je  prilika da se proizvodi i usluge predstave na globalnom tržištu. Biti dio HoReCa Zadar sajma znači biti vidljiv na međunarodnoj sceni. Ovo je mjesto gdje se okupljaju čelni ljudi iz industrije i odlučuju s kojim će dobavljačem potpisati ugovore o suradnji. Za sve one tvrtke koje žele širiti svoje poslovanje ili   razmjenjivati iskustva, ovaj sajam vam pruža savršenu priliku.

Mrežna Povezanost: Stvaranje strateških veze s drugim distributerima, dobavljačima te postojećim i novim kupcima. Ovdje nije samo stvar u prodaji, već u izgradnji dugoročnih odnosa. Na HoReCa Zadar sajmu neće se samo prodavati, već  izgrađivati dugoročne odnose s ključnim osobama iz industrije. Kroz različite programe za umrežavanje, izlagači će iskoristiti  priliku kako bi stvorili strateške partnere, upoznali potencijalne investitore i pronašli nove kanale distribucije.

Povrat Investicije: S optimiziranim troškovima za izlagače i visokim brojem posjetitelja, Organizator jamči da će  investicija izlaganja na sajmu HoReCa Zadar donijeti značajan povrat. Iako izlaganje na sajmu zahtijeva investiciju, HoReCa Zadar je dizajniran da omogući što veći povrat. Visoki broj profesionalnih posjetitelja, kvalitetni programi i prilike za umrežavanje čine ovaj sajam iznimno profitabilnim za izlagače.

HoReCa Zadar idealan je za izlagače iz slijedećih područja:

  • Fine hrane i kulinarstva
  • Alkoholnih i bezalkoholnih pića
  • Kuhinjske i ugostiteljske opreme
  • Tehnologija za ugostiteljstvo
  • Higijene
  • Namještaja i opreme za uređenje interijera

Organizatori poručuju: Nemojte propustiti priliku biti dijelom ovog dinamičnog događanja koji se napokon održava u Zadru! Prijavite se  za izlaganje i osigurajte svoje mjesto na specijaliziranom događanju koji posjećuju profesionalci iz svijeta HORECA! Hrvatskim proizvođačima odobravamo posebne popuste kako bismo olakšali spajanje s turističkim sektorom. Praznih mjesta ima još vrlo malo što pokazuje kolika je zainteresiranost dobavljača za ovo specijalizirano događanje kakvo je Dalmaciji trebalo. Pažljivo razmotrene promotivne aktivnosti dovesti će veći broj profesionalnih posjetitelja i pretvoriti ovaj sajam u pravi događaj godine.

27. travanj 2024 23:36