Ukratko
StoryEditor

Izgradite svoju budućnost u svijetu IT-a: Prijave za NEET 4.0 akademiju u Šibeniku su otvorene!

01. Rujan 2023.

Jeste li spremni unaprijediti ili promijeniti svoju karijeru i uroniti duboko u svijet IT inovacija? NEET 4.0 Akademija u Šibeniku nudi nezaboravno iskustvo koje će vam omogućiti da izgradite vaše vještine i postanete ključni igrač u dinamičnom području informacijske tehnologije. Ovaj napredni program, organiziran od strane Trokut centra za nove tehnologije i poduzetništvo, postavlja potpuno novi standard za pružanje obrazovanja i obuke u IT sektoru. Ove godine, program se ističe sveobuhvatnim pristupom te nudi dva izazovna puta: Data Science i Full Stack Developer. Ovo su prilike koje će vam omogućiti da zablistate u analizi podataka i razvoju sofisticiranih softverskih rješenja - vještine koje su tražene više nego ikada prije.

Šibenik sve više postaje prepoznat kao IT središte iz godine u godinu, što dokazuje i partnerstvo s NEET akademijom - INTUITA CONSULTING, ugledna britanska tvrtka koja nudi najbolje uvjete u području Data Sciencea. Vrhunac ovog programa za polaznike uključuje priliku za izravnu suradnju s ovim istaknutim britanskim partnerom.

Što se tiče samih programa, Data Science pruža stvarne vještine potrebne za dubinsku analizu informacija i promišljeno vođenje poslovnih strategija. S druge strane, Full Stack Developer omogućuje razvoj sofisticiranih digitalnih rješenja koja oblikuju našu svakodnevicu. Trokut Centar je već ugostio tri generacije NEET akademije s izvanrednim uspjehom, jer se čak 80 posto sudionika zapošljava nakon završetka šestomjesečnog programa.

Osim mentorske podrške i obrazovanja, NEET akademija nudi i mogućnost povezivanja s tvrtkama, prekvalifikacije te podršku pri zapošljavanju. Cilj programa je da polaznici do kraja akademije rade na razvoju funkcionalnosti proizvoda (aplikacije), surađuju s kolegama na front-end i back-end aspektima, obave testiranje rješenja, postave ga u produkciju te održavaju razvijenu aplikaciju.

Ako ste mladi, ambiciozni, nezaposleni i izvan sustava obrazovanja, ne propustite ovu jedinstvenu priliku za ulazak u dinamičan svijet IT-ja koji nudi obilje mogućnosti. Prijave za jesenske cikluse već su otvorene, a dodatne informacije o uvjetima prijave i datumima za nove Trokut NEET akademije mogu se pronaći na njihovoj službenoj web stranici, društvenim mrežama ili jednostavno nazovite na broj 022/500-200.

Krajnji rok prijave za NEET Data Science: 25. rujna.2023.

Krajnji rok prijave za NEET Full Stack Developer: 25. listopada 2023.

23. travanj 2024 20:26