Ukratko
StoryEditor

Napredni alati pomažu HR odjelima i tvrtkama do uspjeha

18. Rujan 2023.
SD Worx, vodeći europski pružatelj rješenja i usluga za upravljanje ljudskim potencijalima, od 2022. djeluje i u Hrvatskoj i regiji. Tvrtkama nudi, u skladu s njihovim potrebama i najboljim praksama, cjelovita, integrirana i dokazana SaaS rješenja koja omogućuju HR profesionalcima učinkovito upravljanje svim hire-to-retire procesima

U doba umjetne inteligencije, rada na daljinu, onboardinga i offboardniga, rata za talente i ostalih HR trendova i izazova današnjice, kompanije kontinuirano traže alate i inovativne HR usluge koje će im osigurati brzu prilagodbu i učinkovit odgovor na stalne tržišne promjene te napredno i besprijekorno upravljanje ljudskim potencijalima. SD Worx je vodeći europski pružatelj rješenja i usluga za upravljanje ljudskim potencijalima, sa 75 godina iskustva i više od 80.000 korisnika u 150 zemalja. Kao jednu od najvažnijih usluga u svom portfelju, SD Worx obračunava plaću za više od pet milijuna zaposlenika i svrstava se među pet najboljih pružatelja te usluge na svijetu. Od 2022. godine širi svoje djelovanje na područje Hrvatske, ali i čitave Adriatic regije. U skladu s potrebama naših korisnika i najboljim praksama nudimo cjelovita, integrirana i dokazana SaaS rješenja koja omogućuju HR profesionalcima učinkovito upravljanje svim hire-to-retire procesima.

HR softverska rješenja

Našim HRnet softverom koriste se najuspješnije kompanije u regiji, a obuhvaća procese koji prate zaposlenike kroz njihov cjelokupni rad u kompaniji. HRnet je modularno digitalno rješenje, što znači da možete sami složiti i kombinirati module prema trenutačnim interesima te ih s vremenom nadograđivati u skladu s rastom, razvojem i potrebama vašega rastućeg poslovanja. Našim HRnet softverom koriste se najuspješnije kompanije u regiji, a obuhvaća procese koji prate zaposlenike kroz njihov cjelokupni rad u kompaniji (objedinjuje Core HR, upravljanje radnim vremenom, obračunom plaća, službenim putovanjima, selekcijom i zapošljavanjem te talentima i karijerom).

Putem Self Service portala HRnet zaposlenicima omogućuje različita prava pristupa, ovisno o rolama i odgovornostima. U potpunosti je prilagođen zakonima i pravilnicima te prati najnovije svjetske trendove, uz user-friendly dizajn i inovativne funkcionalnosti. S lakoćom se prilagođava malim, ali i velikim poduzećima, a zahvaljujući multi-tenant arhitekturi svoj puni potencijal ostvaruje kod velikih, složenih i multinacionalnih kompanija. Menadžerima u svakom trenutku omogućuje uvide pomoću korištenja KPI izvještaja i analitike dobivene na temelju stvarnih i točnih podataka. Neke od glavnih prednosti korištenja HR softverskog rješenja su svakako digitalizacija, automatizacija i ubrzanje procesa, ušteda vremena i novca, smanjenje pogrešaka, izbjegavanje dvostrukih unosa podataka, snažna integracija s ostalim IT sustavima te pouzdanost i sgurnost podataka.

Stručni obračun plaća

Mnoge kompanije unazad nekoliko godina mijenjanju način poslovanja te se odlučuju za outsourcing-usluge obračuna plaća.

Osim HRnet modula za obračun plaća, koji je sastavni dio našeg digitalnog rješenja, svojim klijentima, kao i onima koji će to tek postati, nudimo mogućnost da uslugu obračuna plaća umjesto njih pružaju naši stručnjaci. Iznimno smo ponosni na SD Worx Gold Standard u obračunu plaća, koji osiguravamo svojim servisnim katalogom i tehnologijom, s obzirom na to da se i kod vanjske usluge obračuna plaća koristimo HRnet softverom. Vanjsku uslugu obračuna plaća možete odabrati kao samostalnu uslugu ili u kombinaciji s korištenjem softverskog rješenja HRnet, kao dodanu vrijednost. U našoj ponudi trenutačno nudimo outsourcing različitih HR servisa za Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju, a fokus nam je na usklađenost sa zakonskim regulativama i HR trendovima, kvalitetu, sigurnost, inovativnost, stabilnost i pouzdanost u radu te pružanje vrhunske usluge.

Prostor za ono važno

U SD Worxu razumijemo da je svaki korisnik jedinstven i upravo iz tog razloga razvili smo rješenja i usluge koji najbolje odgovaraju vašim specifičnim potrebama. Bez obzira na to je li vaša organizacija velika ili malena, bavite li se proizvodnjom, telekomunikacijama ili nekom drugom djelatnošću, naša se HR rješenja iznimno uspješno prilagođavaju vama i podržavaju vas na vašem putu uspjeha. Svojim HR rješenjima možemo pojednostavniti HR procese, umanjiti teret koje papirologije i administracije te unaprijediti cjelokupno upravljanje ljudskim potencijalima kako biste se zaposlenici mogli fokusirati na ono što je važno na izazovnom, dinamičnom i kompetitivnom tržištu.

Sadržaj nastao u suradnji s tvrtkom SD Worx.

27. travanj 2024 10:17