Ukratko
StoryEditor

Nova era za Adecco: Lider u zapošljavanju postaje Lugera

18. Travanj 2024.
Nikolina Radić
Od početka travnja tvrtka Adecco Hrvatska pridružila se Lugera Grupi i postala Lugera Talent Solutions. Promjena imena označava ulazak u novo poglavlje koje reflektira evoluciju i prilagodbu dinamičnom tržištu zapošljavanja

Adecco Hrvatska, poznati lider u industriji zapošljavanja, od 4. travnja 2024. pridružuje se Lugera Grupi i postaje Lugera Talent Solutions. Promjena imena označava ulazak u novo poglavlje koje reflektira evoluciju i prilagodbu dinamičnom tržištu. S dvadesetogodišnjim iskustvom u postavljanju standarda u zapošljavanju Lugera nastavlja tradiciju Adeccove izvrsnosti, ali s novim imenom koje simbolizira obnovljenu predanost inovacijama, proaktivnom pristupu izazovima tržišta rada i unaprjeđivanju poslovnih dostignuća.

Lugera Grupa na tržištu je godinama. S više od 28 godina iskustva zastupljena je u 11 država te je vodeća grupacija u inovacijama u ljudskim potencijalima. Ima više od 590 zaposlenika koji rade u 33 ureda. Promjena imena znači pojačani fokus na personalizirane usluge prilagođene specifičnim potrebama klijenata i kandidata. Lugera je posvećena primjeni naprednih tehnoloških rješenja, uključujući analizu podataka i AI, kako bi se unaprijedilo razumijevanje tržišta rada i revolucionirala industrija zapošljavanja.

Razvoj talenata i karijera

Svi tvrtkini ​podaci za kontakt, uključujući adresu, Ulica Grge Tuškana 37, Zagreb, OIB te telefonske brojeve, ostaju nepromijenjeni. Lugera ističe da će i dalje biti ekskluzivni Adeccov partner u Hrvatskoj. Nastavit će dosljedno slijediti sve njegove standarde i zadržati isti tim stručnjaka s neprestanim entuzijazmom i predanošću. Lugera Hrvatska ima više od četrdeset stalno zaposlenih osoba koje svakodnevno ulažu trud i sa strašću isporučuju vrhunske usluge.

U spektru usluga koje nudi traženje su i selekcija kandidata, privremeno zapošljavanje, obračun plaća, administracija HR-a, psihološko testiranje, istraživanje tržišta, procjena, outsourcing, executive search i outplacement. Tvrtkin je cilj postati ključan strateški partner koji pruža sveobuhvatne usluge koje zadovoljavaju različite potrebe tržišta rada. Lugerina misija ostaje pružanje poslovnih prilika, razvojnih i obrazovnih resursa, i to uz naglasak na razvoj talenata i karijera. Tvrtka se obvezuje na stvaranje okružja u kojem pojedinci i poslodavci osjećaju vrednovanje i povezanost, što pridonosi poboljšanju iskustva zapošljavanja.

– Mijenjamo ime, ali naša strast za izvrsnošću ostaje jednaka. Promjena imena odražava tvrtkinu dublju posvećenost pružanju izvanrednih usluga i očuvanju jezgre onoga zbog čega je Adecco bio uspješan. Osim što je fokusirana na poslovni uspjeh, Lugera je posvećena stvaranju pozitivnoga društvenog utjecaja i promicanju održivih poslovnih praksi – istaknula je direktorica Nikolina Radić.

Pozitivni društveni utjecaj

Raznim inicijativama i programima Lugera potiče profesionalni razvoj, pruža potporu zajednici i promiče održive poslovne prakse. Posvećenost održivosti i društveno odgovornom poslovanju ključna je u njezinu razvoju u modernog lidera u industriji. Tvrtka se zauzima za transparentnost, otvorenu komunikaciju i suradnju, čime osigurava svoju relevantnost i efikasnost u suočavanju s izazovima tržišta rada.

Zaključno, Lugera nije samo promjena imena već i velik korak naprijed u tvrtkinoj evoluciji. Novi identitet omogućuje joj da proširi svoje horizonte i istodobno ostane vjerna svojoj misiji i vrijednostima. Inovacijama, posvećenošću i strašću Lugera postavlja novi standard u industriji zapošljavanja, dokazuje svoju sposobnost da se prilagodi i evoluira te stvara bolju budućnost rada za sve. Direktorica Nikolina Radić s ponosom gleda na tu transformaciju osiguravajući da Lugera ostane vodeća snaga u svijetu zapošljavanja. 

30. travanj 2024 12:16