Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Vlasnik Micka vratio se u Upravu, upravljač potraživanjima u stečaju, Adecco postao Lugera…

15. Travanj 2024.
Miodrag Vučković, vlasnik tvrtke MICK

Vlasnik MICKA iz Kukuljanova Miodrag Vučković vratio se u Upravu tvrtke, a Jeleni Vučković Superini dodijeljena je prokura.

Agencija za zapošljavanje ADECCO HRVATSKA preimenovana je u LUGERA TALENT SOLUTIONS. Posljedica je to vlasničkih promjena. Britanski AVANTA INTERMARE HOLDINGS preuzeo je tvrtku od švicarskog ADECCO GROUPA, koji je izašao i iz suvlasništva ADECCO OUTSOURCINGA,  preimenovanog u LUGERA OUTSOURCING.

Otvoren je stečajni postupak nad CENTROM FAKTOR iz Zagreba. Račun je u blokadi teškoj skoro pet milijuna eura od svibnja prošle godine, a tvrtku specijaliziranu za poslove upravljanja potraživanjima u studenome je Miroslav Pavelić vlasnički preuzeo od Gorana Kovačića. Inače, tvrtka je ranije predložila otvaranje predstečaja, ali u tome nije uspjela jer je (bila) financijska institucija s važećim ugovorima o faktoringu.

Janko Štefanek više nije član Uprave KOKE.

Dosadašnji prokurist Walter Renner i Novembar Stojanović imenovani su članovima NO-a STRABAGA umjesto Herberta Krutine i Moritza Freyborna, a Dietmaru Cerjaku opozvana je prokura.

Krešimir Kvaternik imenovan je predsjednikom NO-a TRGOVINE KRK, koja je u vlasništvu ČAKOVEČKIH MLINOVA, umjesto Stjepana Varge, a zamjenikom predsjednika NO-a imenovan je Marijan Sršen.

U Sudskom je registru potvrđeno da je Eugen Paić-Karega predsjednik Uprave DALEKOVODA umjesto Tomislava Rosandića.

CIPRO iz Lepajaca dobio je upravu koju čine suvlasnici tvrtke ‒ dosadašnji direktor  Vladimir Cigula kao predsjednik te članovi Jurica Cigula i Katarina Kranjčec.

Željko Balkić imenovan je direktorom osječke tvrtke CSINGI LINGI CSARDA umjesto Željka Borisa Hubera.

Otvoren je stečajni postupak nad tvrtkom CVRKOVIĆ iz Vinkovaca, a stečajnom upraviteljicom imenovana je Alma Opačak.

Boja Stanković imenovana je privremenom stečajnom upraviteljicom daruvarskoga KOBIDA.

Simon Peter Hollywood novi je direktor u tvrtki PHARM RESEARCH ASSOCIATES umjesto Brendana Dominica Hartea i Roberta Jamesa Leftwicha.

Nakon zaključenja stečajnog postupka iz Sudskog je registra izbrisan KONTO TRADE.

Mario Matanić ušao je u vlasničku strukturu ĐURE ĐAKOVIĆA ‒ ODRŽAVANJA I USLUGA.

29. travanj 2024 10:16