Ukratko
StoryEditor

Nova Poslovna.hr: potpuno novi doživljaj analitike

06. Srpanj 2016.

Tvrtka Bisnode, vodeći ponuđač poslovnih informacija, tržištu je predstavila novu inačicu portala Poslovna.hr. Nova Poslovna.hr prati najnovije trendove u vizualizaciji i sistematizaciji podataka, a korisnicima pruža brzu i pouzdanu podršku u odlučivanju. Poslovna.hr na tržištu je prisutna gotovo 20 godina, a temelji se na dnevno ažurnoj bazi koja sadrži više od 370 milijuna zapisa, milijun poveznica između pravnih i fizičkih osoba a svakodnevno se vrši 250.000 dnevnih provjera. „Novom Poslovnom.hr želimo korisnicima uštedjeti vrijeme za donošenje mudrih poslovnih odluka i dati im brz pristup pouzdanim i lako dostupnim informacijama.“– kazao je Benjamin Cerovac, direktor tvrtke Bisnode i nastavlja „Velik je naglasak stavljen na vizualizaciju podataka. Bisnode analitičari razvili su novi sustav prikaza ključnih pokazatelja te je od sad još jednostavnije i brže provjeriti poslovanje pojedinog subjekta.“

Nova Poslovna.hr osigurava potpuno novi doživljaj analitike. Intuitivna i pregledna, omogućava vrlo detaljno istraživanje svih poslovnih subjekata. Pristup informacijama prilagođen je individualnim potrebama korisnika različitih profila – od onih koji žele realnu, trenutačnu sliku poslovanja do onih kojima je za donošenje odluke o suradnji ipak potreba dubinska analiza. Uz vizualni prikaz podataka, vrlo je jednostavno uočiti ključne trendove, čime dostupni podaci još više dobivaju na značaju. Poslovna.hr izvrsna je podrška i u pronalasku novih poslovnih prilika. Mogućnosti pretrage poslovnih subjekata su brojne, a uz precizno mikro-targetiranje, lako je otkriti sve skrivene potencijale tržišta. Kombinacijom dostupnih modula, Poslovna.hr pretvara se u nezamjenjivi alat za osiguranje sigurnosti poslovanja. Uz povijesne podatke nudi i detaljan financijski profil svakog poslovnog subjekta, ali i analitičke mjere za optimizaciju poslovanja.

„Povratne informacije od naših klijenata iznimno su nam važne. Već i prve reakcije potvrđuju da smo uspjeli u našim nastojanjima da složene analitičke pokazatelje korisnicima predstavimo na jednostavan i razumljiv način.“- pojašnjava Cerovac i podsjeća „U današnjem svijetu koji se brzo mijenja, pouzdane i provjerene informacije i dalje su imperativ. Da bi omogućili donošenje kvalitetnih poslovnih odluka i klijentima osigurali pouzdani alat za smanjenje rizika, Bisnode jedini na tržištu nudi potpuno legalne podatke o poslovanju.“

Poslovna.hr sadrži financijske pokazatelje za više od 770.000 poslovnih subjekata, u gotovo 20 godina, prikupljeno je više od 370 milijuna zapisa te 1,2 milijuna poveznica između pravnih i fizičkih osoba. Na dnevnoj se bazi vrši više od 250.000 dnevnih provjera i preko 9.000 dnevnih izmjena podataka.

Tvrtka Bisnode vodeći je ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj te je dio međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i informacija i analitičkih rješenja sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode AB je na europskom tržištu informacija prisutan još od 1989. godine i okuplja više od 2.400 stručnjaka iz 18 europskih država. Tvrtka Bisnode je najveći partner tvrtke Dun&Bradstreet te svojim klijentima omogućava informacije o više od 250 milijuna tvrtki iz 220 zemalja svijeta.

04. svibanj 2024 00:25