Ukratko
StoryEditor

Play Safety Systems: Novi hrvatski startup za održavanje dječjih igrališta

29. Studeni 2022.
Play Safety

PlaySafety Systems novi je hrvatski startup koji svojim korisnicima putem PlaySafety platforme daje digitalni alat za upravljanje i održavanje dječjih igrališta i vanjske sportske opreme. To uključuje street workout parkove, vanjski fitness, skate parkove i sličnu vanjsku opremu koju se tretira kao dugotrajnu fizičku imovinu.

Zahvaljujući najnovijim EU sigurnosnim normama koje propisuju pravni okvir za održavanje i upravljanje ovom specifičnom vrstom opreme, sada vlasnici konačno imaju jednostavan alat pomoći kojeg mogu vrlo lako održavati svoju opremu čineći igrališta i njena okruženja sigurnima za djecu i mlade - svoje korisnike. Više o samoj aplikaciji možete pročitati ovdje ili rezervirajte termin za besplatni demo.

Osnovan početkom 2022. godine, PlaySafety je vrlo brzo ostvario značajan rast, te pokazuje vrlo dobar primjer razvoja hrvatskog ekosustava. Nakon okupljanja izvornog tima dolazi investicija domaćeg VC fonda Fil Rouge Capital i sklapanje partnerstva s EU.  Tvrtka dovršava svoj proizvod te sklapa novo partnerstvo sa Microsoftom koristeći njihovu naprednu cloud tehnologiju za svoju platformu.

image

Play Safety

foto

CEO tvrtke, Bruno Stojaković smatra kako je ovogodišnja konferencija 48 Sati pokazala odlične rezultate jer je tim dobio pozitivan feedback za korištenje platforme od strane nekoliko gradonačelnika i gradova Hrvatske koji su jedni od ciljanih korisnika PlaySafety aplikacije.

Plan za sljedeću godinu je približiti naš proizvod što više korisnika u što više zemalja kako bi im se olakšalo upravljanje ovom vrstom imovine. Sigurni smo da ćemo uspjeti u tome jer već imamo nekoliko partnera u drugim državama EU, ali i šire kod naših prijatelja preko Atlantika. Zbog podrške američkog Department of State-a vjerujem da ćemo sljedeće godine dovesti PlaySafety platformu i na tržište SAD-a surađujući s gradovima kao što je Chicago ili Detroit gdje definitivno postoji interes za jednostavan alat koji bi podigao razinu sigurnosti na ovakvoj vrsti vanjske opreme za igru i sport – rekao je.

image

Play Safety

foto
02. svibanj 2024 13:29