Ukratko
StoryEditor

Poslovni događaji u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera

07. Travanj 2023.
Plitvička jezera
Smješteni svega 300 metara od najvećeg jezera Kozjaka, hoteli Jezero i Plitvice skriveni su u mirnom okružju Plitvičkih jezera, što ih čini savršenim mjestom za posao i odmor

Spojite rad, užitak boravka u prirodi i doživljaj okusa ličke gastronomije u kongresno-banketnoj ponudi Nacionalnog parka Plitvička jezera! U toj destinaciji izvanredne ljepote i svjetskoga glasa nude organizaciju kongresa i ostalih poslovnih događaja u hotelima Jezero i Plitvice.

Nacionalni park Plitvička jezera najstariji je i najveći hrvatski nacionalni park. Svojom iznimnom ljepotom to je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu pa je već 8. travnja 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj, a 26. listopada 1979. godine uvršteno je u UNESCO-ov Popis svjetske baštine.

Smješteni svega 300 metara od najvećeg jezera Kozjaka, hoteli Jezero i Plitvice skriveni su u mirnom okružju Plitvičkih jezera, što ih čini savršenim mjestom za posao i odmor.                                         

Hotel Jezero

Hotel Jezero jedan je od vodećih kongresnih hotela u Lici s 205 soba, 19 apartmana, kongresnom dvoranom do 220 sjedećih mjesta te četiri dvorane za sastanke s vrhunskom audiovizualnom opremom. Predah od poslovnih sastanaka osigurat će vam svojom gastroponudom i wellness-sadržajima.

image

Hotel Jezero

foto

Hotel Plitvice

Hotel Plitvice, iznimno arhitektonsko ostvarenje uvršteno u zaštićena kulturna dobra Hrvatske, nudi udobnost i profesionalnost za manje poslovne događaje. Raspolaže kapacitetom od 52 sobe, à la carte restoranom sa 160 sjedećih mjesta i lobby-barom, a nadahnuća za rad neće nedostajati u salonu za održavanje skupova i seminara za 40 – 50 sudionika s pogledom na očaravajuće zelenilo parka.

image

Hotel Plitvice

foto

Omogućite svojim poslovnim partnerima i suradnicima nezaboravne trenutke u zelenoj oazi Nacionalnog parka Plitvička jezera!

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više detalja na LINKU

26. travanj 2024 22:57