Život
StoryEditor

Plitvička jezera imaju novosti u prodaji ulaznica

03. Studeni 2023.
Plitvice, Plitvička jezera

Ako već ovog vikenda želite na izlet na Plitvice, svoje ulaznice od sad možete kupiti preko aplikacije GetYourGuide: Travel & Tickets, zahvaljujući suradnji koju je nedavno pokrenuo Nacionalni park Plitvička jezera s ovom vodećom svjetskom platformom za putovanja.

Kako su pojasnili na svojim stranicama, NP Plitvička jezera još 2019. godine uveo je sustav online kupnje ulaznica kao dio Akcijskog plana upravljanja posjetiteljima, a čiji je cilj da posjećivanje ne narušava vrijednosti Parka i posjetiteljima omogućuje nesmetan i potpun doživljaj. Stoga je kreiran sustav s limitiranim brojem ulaznica po satu i ulazu, povoljnijim popodnevnim cijenama ulaznica u sezoni kao i povoljnijim cijenama ulaznica izvan sezona.

- Rezultat su stabilne brojke posjetitelja s izrazito visokim zadovoljstvom, o čemu najbolje svjedoče odlične ocjene na brojnim platformama. Ove godine idemo korak dalje u unapređenju posjetiteljskog iskustva s novim partnerstvom i pozicioniranjem prodaje ulaznica na platformi GetYourGuide. Budući da sustav prodaje ulaznica Nacionalnog parka ima brojne uvjete koje je potrebno zadovoljiti, u projekt spajanja uključeni su brojni partneri koji su zajednički radili na ovom povezivanju. Cilj ove suradnje je podići svijest putnika o važnosti planiranja putovanja unaprijed i kupovine ulaznica online. Faza planiranja igra ključnu ulogu u određivanju trajanja boravka posjetitelja, a ovakve platforme pomažu predstaviti bogatstvo ponude Nacionalnog parka Plitvička jezera i okolice na vrijeme - kažu u upravi Parka.

Dodaju kako je jedan od ciljeva ove suradnje i kreiranje novih turističkih proizvoda na Plitvicama. Na taj način, različiti segmenti posjetitelja imat će priliku pronaći proizvode koji najbolje odgovaraju njihovim interesima i preferencijama, doprinoseći tako raznolikosti iskustava u Parku. "Ovo partnerstvo također ističe i duboku predanost održivosti. Nacionalni park i GetYourGuide dijele strast prema održivom turizmu i očuvanju prirodnih ljepota ovog UNESCO-va svjetskog nasljeđa", zaključuju.

Prema Google Playu, aplikacija GetYourGuide: Travel & Tickets postigla je više od 11 milijuna instalacija, trenutno Ima 102 tisuća recenzije s prosječnom vrijednošću 4.6.

24. travanj 2024 23:46