Ukratko
StoryEditor

Prvi međunarodni kongres korporativni wellbeing 13. svibnja u Selcu

05. Travanj 2022.

Cilj ovog međunarodnog kongresa koji će se održati 13. svibnja u Selcu je unaprijediti kulturu zdravlja u kompanijama kroz edukaciju i posebne programe zdravlja i dobrobiti radi povećanja učinkovitosti i produktivnosti na radu, ujedno povezujući programe s mikroklimatskim dobrobitima crikveničke rivijere te kreirati SELCE MEMORANDUM s preporukama za tvrtke.

Glavni organizator kongresa su Terme-Selce, prvo privatno poduzeće za zdravstveni turizam i Poliklinika Terme, prva privatna poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.  

- Zdravstveni turizam predstavlja turistički proizvod koji obuhvaća velik broj specijaliziranih sadržaja i usluga te koji bilježi kontinuirani rast potražnje u globalnim okvirima. Kada govorimo o Hrvatskoj, riječ je o proizvodu s dugom tradicijom, dobrom reputacijom te iznimnom resursnom osnovom. Tu su i kvalitetni te stručni zdravstveni djelatnici, a sve zajedno našu zemlju svrstava u najuži krug snažnih europskih destinacija zdravstvenog turizma. Siguran sam kako će sve navedeno, a još i mnogo toga više, biti naglašeno u sklopu 1. Međunarodnog kongresa u Termama Selce, čiju organizaciju i održavanje snažno podupire i Hrvatska turistička zajednica. Svi zajedno moramo nastaviti provoditi sve aktivnosti i projekte koji će doprinijeti daljnjem pozicioniranju naše zemlje kao poželjne i kvalitetne destinacije zdravstvenog turizma u kojoj gosti imaju jedinstvenu priliku kombiniranja medicinskih usluga s doživljajima boravka u atraktivnim turističkim odredištima - rekao je Kristijan Stančić, direktor Hrvatske turističke zajednice najavljujući kongres.

Sve detalje o kongresu i sudionicima te cijene kotizacija saznajte na poveznici.

02. svibanj 2024 16:45