Ukratko
StoryEditor

Vanado udvostručio broj zaposlenika i implementirao Moontop benefite

04. Srpanj 2023.
foto Ratko Mavar
Vanado značajno raste u prihodima, udvostručio je broj zaposlenika, internacionalno se širi i jača bogatu lepezu benefita za zaposlenike. Tako je Vanado postao korisnik Moontop-a – marketplace-a za personalizirani i digitalni benefit program

Vanado uspješno posluje 10 godina u Hrvatskoj i inozemstvu i razvija vlastiti softver PAUK koji može svaku proizvodnu tvrtku dovesti do značajnog povećanja produktivnosti, efikasnosti te konkurentnosti.

Vanado je specijaliziran za razvoj i implementaciju sustava za pametno upravljanje proizvodnjom. Svakoga dana, u svim dijelovima Hrvatske i regije, njihov vlastiti proizvod - sustav PAUK - planira, prati, mjeri, kontrolira, analizira i predviđa elemente proizvodnih procesa vodećih tvrtki iz raznih grana prerađivačke industrije.

image
foto

PAUK je moćan softver za pametno upravljanje, planiranje i praćenje proizvodnje u realnom vremenu, u izravnoj vezi sa skladištem materijala i sirovina, namijenjen svim proizvodnim tvrtkama bez obzira na veličinu. Osnovni pokazatelji koje PAUK prati u realnom vremenu: produktivnost radnika, produktivnost strojeva, radne sate režije, zastoje, škart.

PAUK je modularan softver i sadrži smislene cjeline:  

  • PAUK OS – osnovni modul PAUK obuhvaća cjelokupno poslovanje tvrtke.
  • PAUK ERP - modul ERP pokriva računovodstveno i financijsko poslovanje tvrtke.
  • PAUK MES - modul MES obuhvaća cjelokupno praćenje proizvodnje u realnom vremenu te vezu s radnim stanicama u proizvodnji i skladištem materijala.
  • PAUK NRG - modul NRG namijenjen je za praćenje potrošnje energenata i vode.

O kvaliteti, inovativnosti i učinkovitosti PAUK-a dovoljno sama za sebe govori bogata referenta lista renomiranim kompanija: Bomark, DS Smith, UBS, Gumi Impex, Veronika, Klara, Bross, Iveković, Fanon, Kova, Mega metal, Met, Sela, Reprint, Senko, itd.

Protok informacija u realnom vremenu omogućuje proaktivno djelovanje te rješavanje potencijalnih problema prije nego što problem nastane. Pomoću softvera PAUK cilj je otkriti mjesta na kojima se gubi novac praćenjem proizvodnje u realnom vremenu odnosno povećati produktivnost, smanjiti troškove proizvodnje i povećati konkurentnost.

U Vanadu vole reći: ‘Proizvodni pogoni mjesta su gdje se novac stvara, ali i gubi‘.

image

Moontop, tvrtka Vanado

foto Ratko Mavar

Vanado stvara visoko vrijedna radna mjesta, s visokih know how-om, te okuplja inženjere strojarstva i računarstva, stručnjake ekonomije, značajno širi tim i fokusira se na zadržavanje i privlačenje top talenata na tržištu.

Zato su u Vanadu odlučili implementirati Moontop kao vrlo moderan i digitalan benefit program, u skladu s vremenom.

Moontop predstavlja ‘marketplace‘ za digitalne benefite za zaposlenike. Zapravo driver za brzu, digitalnu i jednostavnu organizaciju benefita.

Zaposlenicima je na raspolaganju iOS i Android aplikacija gdje imaju jednostavan pregled svih dodijeljenih benefita, zaprimaju obavijest o dodijeljenim benefitima, putem aplikacije koriste digitalne benefite na terenu, te imaju uvid u povijest svih kupnji.

Vanado kroz Moontop platformu personalizira vlastiti benefit program tako da samostalno definira:

  • listu zaposlenika koji sudjeluju u benefit programu
  • vrstu benefita koji su na raspolaganju zaposlenicima
  • definira budžet po svakom benefitu i zaposleniku

Vanado zajedno sa svojim zaposlenicima ima mogućnost kreirati wish listu i dodati na app prodajna mjesta kod kojih želi koristiti usluge; primjerice omiljene restorane, teretanu ili frizerske salone koje već koriste.

Saznajte više o Vanadu na: www.vanado.hr

A ako i vi želite imati sjajan benefit programa, informirajte se na: www.moontop.app

 

*Sadržaj nastao u suradnji s Moontopom*

30. travanj 2024 17:19