Znanja
StoryEditor

Prva tvrtka za profesionalnu organizaciju

01. Studeni 2012.
Piše:
lider.media

Jeste li se ikada zapitali zašto su neki ljudi dobro organizirani i kako im to uspijeva? Tajna je u vještini organizacije koja se može naučiti.

Dr.sc. Kristina Brkić, profesionalna organizatorica, vlasnica je tvrtke IN&OUT Organizing, prve u Hrvatskoj koja prolazi proces certificiranja za posao profesionalnog organizatora. Naime, rad profesionalnog organizatora podliježe etičkim kodeksu organizacije Certificated professional organizers, a IN&OUT Organizing prva je tvrtka ove vrste na hrvatskom tržištu koja će biti certificirana.

Tvrtka može obuhvatiti nekoliko razina organiziranja, ovisno o potrebama klijenata - od organiziranja doma, fotografija i uspomena, poslovnog prostora do rješavanje suvišnih stvari. IN&OUT organizing zainteresiranima omogućava da osmisle vlastiti sustav organizacije te da preuzmu kontrolu nad svojom okolinom, vremenom, papirom i životom. Proces je jednostavan: profesionalni organizator dolazi na upit klijenta te razgovara o tome što se želi dobiti i postići organiziranjem te kako funkcionira klijentov sustav pamćenja i praćenja. Na osnovu toga napravi se organizacijski plan i kreće reorganizacija.

26. travanj 2024 03:41