Znanja
StoryEditor

Uskoro istječe rok za prijave za Executive MBA stipendije

07. Travanj 2016.

Vodeća poslovna škola u regiji COTRUGLI Business School 11. godinu zaredom dodjeljuje Executive MBA stipendije ambicioznim pojedincima svjesnim činjenice da je ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje neophodno za napredak u karijeri. Ako želite postati dio COTRUGLI obitelji putem stipendije, iskoristite priliku i prijavite se do 10. travnja.

Uvjeti za prijavu

Ukoliko ste dosad stekli minimalno petogodišnje relevantno radno iskustvo na pozicijama srednjeg ili višeg managementa, završili ste fakultet te znanje engleskog jezika, ovo je prilika koju ne smijete propustiti.

Vrijednost stipendija

Dodijelit će se jedna puna, pet polovičnih te određen broj stipendija u iznosu od trideset posto ukupne školarine.

Iznos pune stipendije: 18.000,00 EUR

Iznos polovične stipendije:  9.000,00 EUR

Iznos tridesetpostotne stipendije: 5.400,00 EUR

Tijek selekcijskog procesa

Proces za prijave sastoji se od 2 kruga. Prvi korak je online prijava na http://cotrugli.org/scholarships/croatia-emba/. Drugi dio selekcijskog procesa sastoji se od motivacijskog intervjua s predstavnicima škole, a najbolji kandidati bit će pozvani na stipendijsko finale u Zagrebu. Svi kandidati imaju jednake šanse u prezentiranju svojih konkurentskih prednosti, vještina i sposobnosti u cjelodnevnom natjecanju pred članovima žirija.

COTRUGLI Business School jedina je međunarodna AMBA (Association of MBA’s) akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj. Okuplja uspješne i perspektivne polaznike te priznate međunarodne predavače i stručnjake, a trenutačno broji čak 1600 polaznika i alumnija.

Iskustva prošlogodišnjih stipendijskih finalista:

Angela Vukman, Voditeljica projekata, Sandoz d.o.o.:

«Uz zdravu ambiciju važno je usavršavati se u okruženju koje te prepoznaje i  pomaže ti u ispunjavanju  vlastitih potencijala. Kao dobitnik stipendije, COTRUGLI poslovnoj školi mogu samo reći jedno veliko HVALA.  Hvala na ukazanom povjerenju  i mogućnosti da kroz daljnji razvoj ostvarim svoj puni potencijal te izgradim kvalitetnu poslovnu mrežu koja je jedan od najvrjednijih alata svakog poslovnog čovjeka.»

Željko Bak, Direktor odjela za upravljanje proizvodima i uređajima, Vipnet:

«Individualni radovi i timski zadatak bili su zanimljivi i izazovni - pravi poticaj na razmišljanje. Svidjelo mi se što se nismo suočavali u zadacima jedni s drugima već smo izvlačili maksimum iz sebe, a u timskom radu poticali jedne druge na bolje i brže. Uvjeren sam da su zbog toga svi dali najbolje od sebe.»

Maša Pocrnić, Voditeljica pravnog odjela, Oracle Hrvatska d.o.o.:

«Finale izbora ovogodišnjih stipendista COTRUGLI EMBA programa bilo je nevjerojatno iskustvo. Bio je to dan izazova, kreativnosti, improvizacije, brzine i snalažljivosti. Dan ispunjen pozitivnom energijom i natjecateljskim duhom gdje je bilo potrebno pronaći pravu formulu kako biti primijećen između toliko izvrsnih kandidata. Smatram da je ključ uspjeha bio ‘biti i ostati svoj‘, prilagoditi se i vjerovati timu te pokazati svoju osobnost. Za mene osobno bio je to dan koji me je podsjetio koliko vrijedim, koliko mogu i koliko je važno neprestano ulagati u sebe. Zahvalna sam COTRUGLI timu što me je primijetio između toliko izvrsnih kandidata i odlučio ukazati mi povjerenje izborom u šest ovogodišnjih stipendista.»

Vedran Regvar, Voditelj poslovnog razvoja, Shimadzu d.o.o.:

«Svima onima koji razmišljaju da se prijave jednog dana na takav program stipendija bi htio poručiti da to učine, i da to učine odmah. Najteža stvar koja se može dogoditi je da Vas se ne odabere u krug finalista, no s obzirom na druge izvrsne kolege koji se natječu za isto mjesto, ja to ne bi smatrao neuspjehom već isključivo poslovnim nadmudrivanjem. No tu postoji i druga strana priče, ona u kojoj ste baš Vi dobitnik stipendije sa kojom ćete dobiti priliku da ostvarite ono što ste uvijek htjeli. Opcije uvijek postoje, a na Vama je da ih pokušate ostvariti.»

26. travanj 2024 10:51