Tvrtke i karijere
StoryEditor

Mohamed Ali Rashed Alabbar preuzeo nadzor nad Sunce hotelima, novi nadzornik u IN2, smjena na čelu NO-a Meritus plusa

17. Kolovoz 2021.
Mohamed Ali Rashed Alabbar

Nakon što je Jako Andabak prodao 70 posto vlasništva u SUNCE HOTELIMA tvrtki EAGLE HILLS iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, uslijedile su promjene u nadzoru. Novi predsjednik NO-a je umjesto Andabaka novi vlasnik kompanije Mohamed Ali Rashed Alabbar. Njegov zamjenik je Frederick William Howdon Durie umjesto Sanje Gagulić, a novi članovi NO-a su Ping Low i Mark Gordon Kirby umjesto Ružice Andabak i Ane Volk. Ratomir Ivičić jedini je član NO-a koji je dobio novi mandat.

Jaime Sastre Moragues novi je predsjednik NO-a tvrtke IN2 umjesto Michaela Davida Byrna. Članica NO-a Katarina Šiber Makar postala je zamjenica predsjednika NO-a.

Dosadašnji član NO-a Igor Varivoda novi je predsjednik NO-a agencije za promidžbu MERITUS PLUS umjesto Tomislava Glavaša.

Petra Vranjes i Ana Vrsaljko Metelko nove su članice NO-a ERICSSONA NIKOLE TESLE umjesto Vidara Mohammara i Dubravka Radoševića.

Stipanka Ivandić Štefanek nova je predsjednica NO-a tvrtke OT-OPTIMA TELEKOM umjesto Igora Vavre. Njezin zamjenik je Igor Tepšić umjesto Ariane Bazale-Mišetić. Novi članovi NO-a su Danimir Gulin, Zlatko Hrbud, Marijana Brdsko i Pavo Mišković, a u NO-u više nisu Ana Hanžeković Krznarić, Rozana Grgorinić, Igor Radojković, Jelena Noveljić, Blaženka Klobas i Silvija Tadić.

Damir Tomičić nije više član Uprave karlovačkoga KELTEKSA, ali mu je dodijeljena prokura, pa je jedini član Uprave ostao Lars Breuer. Prokuru i dalje ima i Tomislav Preglej.

Robert Kaspar Friedrich Kresing novi je, treći direktor tvrtke TRANSCOM WORLDWIDE iz Osijeka. 

Mario Turalija novi je direktor osječke komunalne tvrtke UNIKOM umjesto Davora Vića. Josip Mihaljević novi je predsjednik NO-a umjesto Svetozara Sarkanjca, Zdravko Peko njegov je zamjenik umjesto Zorana Batnožića, a Davor Getto i Ivica Pavić ušli su u NO umjesto Milenke Reinhart Tešankić i Davida Krmpotića.

Industrija komunalne opreme i mjerila IKOM iz Zagreba preoblikovala se iz d.o.o.-a u d.d. Osnovan je NO kojem je na čelu Tomislava Mihaljević, Tomislav Kovčo njezin je zamjenik, a treći član NO-a je Stjepan Mihaljević.

Osnivač TISKARE REPRINT iz Sesveta (Zagreb) Tomislav Tomašević povukao se s pozicije predsjednika Uprave i dosadašnjeg člana Uprave Darija Klemara imenovao je direktorom.

Slavko Vuković ml. pridružio se kao suvlasnik ODETE iz Karlovca osnivaču Slavku Vukoviću i Neli Vuković, koji su i prokuristi, a tvrtkom upravlja Vera Mikšić.

Dosadašnji član Uprave KOPRIVNIČKIH VODA Zdravko Petras imenovan je direktorom.

Austrijska MAGRA u vlasništvu Stjepana Grabovca ušla je u vlasničku strukturu PIVOVARE DARUVAR i pridružila se suvlasnicima − Mojci Kufner, Stjepanu Kumriću i tvrtki KOJO KOMERC iz Modriče (BiH) Konstantina Lazarevića. On je direktor zajedno sa Sandrom Kufner i Sinišom Lukačem.

02. svibanj 2024 00:57