Aktualno
StoryEditor

Combis osvojio nagradu za najbolje cloud usluge za vertikalna tržišta na natjecanju EuroCloud Awards

06. Listopad 2016.

Hrvatska IT tvrtka Combis osvojila je prvu nagradu na europskom natjecanju EuroCloud Awards održanom ovaj tjedan u Bukureštu, u kategoriji najbolje cloud usluge za vertikalna tržišta, izvijestili su u četvrtak iz Combisa.

Finale natjecanja za nagrade EuroCloud Awards održano je u Bukureštu u sklopu EuroCloud Foruma 2016, a Combisu je pripala prva nagrada za rješenje "ComCloud - Cloud delivery Platform".

Combisova rješenja osvojila su još dvije nagrade, odnosno dva druga mjesta u kategorijama najbolje metode transformacije i najboljeg poslovnog utjecaja za rješenja ComCloud Enterprise Application Store - Privatni oblak u Hrvatskoj pošti.

- Osvajanje nagrade u jakoj europskoj konkurenciji potvrda je da relevantna cloud zajednica prepoznaje i uvažava naš rad na što smo ponosni, tim više što je naše rješenja ComCloud jedno od najfleksibilnijih na tržištu u čije smo stvaranje uložili mnogo vremena i znanja, poručio je tehnički direktor Combisovog sektora razvoja i integracije aplikativnih rješenja Mladen Maras.

Naglasio je da ComCloud odgovara na sve zahtjeve računarstva u oblaku omogućavajući bilo koju uslugu na bilo kojem uređaju, koristeći bilo koju mrežu čime, kako kaže, pruža maksimalnu fleksibilnost, agilnost i elastičnost.

Europska zajednica EuroCloud Europe organizira EuroCloud Award natjecanje u 22 države, a nacionalni pobjednici, što je Combis u Hrvatskoj, dalje su se natjecali na europskoj razini za najbolje cloud usluge u pet kategorija.

Ove godine u finalu je bilo 30 europskih kompanija iz devet zemalja, uz Hrvatsku još iz Španjolske, Francuske, Luksemburga, Rumunjske, Slovenije, Slovačke, Turske i Ujedinjenog Kraljevstva.

26. travanj 2024 16:56