Aktualno
StoryEditor

FOTO: DEKRA otvorila vrata s ciljem okupljanja potencijalnih zaposlenika

02. Prosinac 2017.

Okupljanje ciljane skupine potencijalnih zaposlenika na jednom mjestu, cilj je Dana otvorenih vrata agencije za zapošljavanje DEKRA. Ova agencija otvorila je danas svoja vrata za sve nezaposlene, zaposlene, maturante, studente i umirovljenike, a za sve zainteresirane bit će otvorena još i sutra do 17 sati.

Posjetitelji u DEKRA-i mogu danas i sutra uz druženje u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi, obaviti individualne intervjue sa savjetnicima za zapošljavanje i informirati se o ponudi aktualnih poslova u zemlji i inozemstvu.

>>>DEKRA organizira Dane otvorenih vrata

Ana Vuger Filković, voditeljica marketinga i komunikacija DEKRA-e, naglasila je da očekuju veliki odaziv, posebice u popodnevnim satima.

- Cilj nam je da sve zainteresirane malo bolje upoznamo s DEKRA-om, s onim čime se bavimo, koje poslove nudimo te koje aktualne natječaje imamo i u Hrvatskoj i u inozemstvu. Ono što je dosta interesantno i korisno kandidatima koji dođu, jest to da odmah na licu mjesta mogu obaviti intervju s našim savjetnicima za zapošljavanje - rekla je Vuger Filković, dodavši da su podijeljeni po različitim sektorima, tako da svatko ima svoj kutak u kojem može odraditi intervju sa savjetnicima i gdje može saznati više detalja o svim njihovim otvorenim natječajima.

Ove godine očekuju najveći interes za sektor koji se tiče rada u Njemačkoj jer DEKRA Arbeit grupa putem svoje mreže diljem Njemačke traži radnike za čak nekoliko tisuća otvorenih radnih mjesta. Također, DEKRA u ponudi otvorenih radnih mjesta ima poslove idealne za maturante i studente koji žele steći svoja prva radna iskustva.

Ova agencija na hrvatskom tržištu prisutna je već 14 godina. Dio je DEKRA Arbeit grupacije sa sjedištem u Stuttgartu koja ima 120 ureda diljem Njemačke gdje zapošljava preko 12.000 radnika. DEKRA Arbeit grupacija dio je internacionalne korporacije DEKRA SE koja broji 39.000 djelatnika i posluje u više od 50 država svijeta. U Hrvatskoj posluju putem mreže poslovnica u Zagrebu, Osijeku, Slavonskom Brodu, Puli, Rijeci, Splitu i Zadru.

04. svibanj 2024 20:28