Aktualno
StoryEditor

Jeste li sigurni da ste sigurni?

06. Veljača 2017.

Pitanje privatnosti i osobne sigurnosti korištenjem novih tehnologija sve se glasnije spominje, ali što učiniti kada mislite da vam je ugrožena vlastita sigurnost? Klevete na poslu, ljubomora, mobbing, vrijeđanje na društvenim mrežama, uznemiravanje, prijetnje i ucjene samo su dio arsenala zbog kojih osobna sigurnost mnogih nalikuje na švicarski sir. Odgovor na pitanje jeste li sigurni da ste sigurni donosi profesor Njegoslav Blažek, bivši policijski inspektor s 20-godišnjim iskustvom te vlasnik detektivskog ureda Detektiv Sova, koji će u petak, 24. veljače u 18 sati u Centru za kulturu Maksimir održati tečaj osobne sigurnosti za 21. stoljeće.

Ispunjavanjem seta upitnika koje su pripremili iz ureda Detektiv Sova možete provjeriti imate li ozbiljnijih sigurnosnih problema. Prijetnje sigurnosti ne izviru samo iz tehnoloških trikova, već i iz neposredne okoline. Čak i susjed na kojeg nikada ne biste posumnjali može imati prilično zle namjere. Već i informiranjem o tome gdje su potencijalni izvori prijetnji i kako zaštititi sebe, svoju obitelj i svoj dom činite mnogo. Na intenzivom specijalističkom tečaju u tome će vam pomoći predavač Blažek čiji detektivski ured djeluje od 1998. godine, član je Udruge privatnih detektiva Hrvatske, Međunarodnog policijskog udruženja, Udruge hrvatskih menadžera sigurnosti te mnogih drugih relevantnih stručnih udruženja.

Ako želite pohađati tečaj Master of Security, možete se prijaviti slanjem maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te u mailu navesti ime, prezime, zanimanje, mjesto stalnog prebivališta, motiv za pristupanje seminaru i broj mobilnog telefona.

27. travanj 2024 07:00