Aktualno
StoryEditor

Lady Gaga bolnim priopćenjem najavila odgodu turneje

18. Rujan 2017.

Planetarno popularna Lady Gaga morala je odgoditi svoje nastupe u Europi  u sklopu turneje pod nazivom Joanne World Tour jer, prema priopćenju, pati od jakih bolova koji utječu na njezine nastupe, prenosi Mashable.

Gaga je na svom profilu na Instagramu fanovima objasnila svoje stanje uz službenu izjavu o odgodi turneje.

U službenom priopćenju stoji kako Lady Gaga pati od jakih bolova koji ju sprječavaju da održi nastupe, te ostaje pod nadzorom liječnika koji su preporučili da odgodi turneju.

>>>Francia Raisa darovala Seleni Gomez svoj bubreg

U priopćenju stoji i to da je pjevačica devastirana činjenicom da njezini europski fanovi moraju čekati nastavak turneje, a idućih sedam tjedana provest će na liječenju kako bi se oporavila.

Na instagramu je napisala kako je uvijek bila iskrena što se tiče njezinog fizičkog i mentalnog zdravlja.

https://www.instagram.com/p/BZLFlzBAO6N/?taken-by=ladygaga

Najavila je da, kad će se osjećati spremnom, ispričat će detalje svoje bolesti, ne samo kako bi podigla svijest, već i kako bi potakla istraživanja o stanju od kojeg pate mnogi ljudi.

Objasnila je kako ju kronični bolovi i trauma sprječavaju da radi ono što voli najviše na svijetu, a to je da nastupa pred svojim fanovima.

Također, rekla je kako se veseli vratiti turneji, no ono što sada mora je slušati liječnike kako bi mogla fanove uveseljavati svojim nastupima u idućih 60 i više godina.

26. travanj 2024 23:43