Aktualno
StoryEditor

Novi Premium proizvodi i usluge: Besplatan luksuz

10. Svibanj 2017.

Sila je natjerala premium brendove da snižavanjem cijena i do sedamdeset posto traže kupce na prevrtljivom tržištu punom nevjernih potrošača. Kakvi se popusti nude za nevjerne, a i pokojeg vjernog, otkriva se u raskošnom izdanju ‘Premium proizvodi i usluge‘ koje je na tržištu besplatno uz Lider.

No ni premium nije što je nekoć pa Liderovo izdanje na velikom formatu i označeno s pet zvjezdica objašnjava kako se redefiniraju kategorije premiuma i da uberpremium uspostavlja red u potrošačkom svemiru. Čak ni dijamanti nisu što su bili pa premda i dalje sjaje neodoljivo, umjesto u utrobi zemlje stvaraju se u laboratoriju. Premium vodi u svijet umjetnih i pravih dragulja, otkriva kako se vrhunskim nakitom popunjavaju rupe, kako smola skupo miriše, kakve se formule stvaraju za muškarčine svilenih obraza, koje bi tehnološke bravure zacijelo volio i Držićev Bokčilo, a i zašto su toliko obožavani kupaći kostimi za nekupače…

Priča i o tome kako je haute couture prodan masama i da se vrhunske modne kuće više ne srame stvarati prema diktatu ulične mode. Da ni u vrhunskom urarstvu nije sve baš blistavo pokazale su niže cijene satova predstavljenih na najuglednijem svjetskom sajmu satova i nakita u Baselu, a neke najnovije ljepotane s brojčanicima predstavlja i ‘Premium’.

Uz priče o trendovima u prodaji luksuza, prvorazrednih satova, nakita, mirisa, losiona poslije brijanja, pametnih uređaja, proizvoda za kućne ljubimce, te trendove u modi, stanovanju i putovanjima, ’Premium’ se pozabavio i vrhunskim vozilima: vrijednim automobilima koji će uskoro u koloni voziti Jadranskom magistralom, ali i onima koji lete. Predstavlja članove automobilske eskadrile i pokoje flote.

Na stranicama punim gastronomskih delicija, ulazi se i u svijet restorana ovjenčanih Michelinovim zvjezdicama, a i u underground kuhinje. Otkriva se kakve se tajne večere pripremaju, koji su čajevi na steroidima, a i kako se razvija umjetnost bezalkoholnog opijanja.

Novi broj raskošnog polugodišnjeg izdanja ‘Premium proizvodi i usluge‘ na tržištu je uz Lider od 12. svibnja (11. u Zagrebu).

10. svibanj 2024 20:22