Aktualno
StoryEditor

Odvjetnik Čogurić: Čim dobije poziv, Ante Todorić kreće na put za Hrvatsku

17. Listopad 2017.

Ante Todorić koji je zajedno sa svojim ocem, bratom i ostalima osumnjičen u slučaju Agrokor još nije dobio poziv policije ni Državnog odvjetništva, rekao je njegov branitelj Rajko Čogurić, dodavši da njegov branjenik nije u bijegu i da će se odazvati na poziv tužiteljstva.

"Čim dobije poziv on će krenuti na put", rekao je Čogurić novinarima ispred Županijskog državnog odvjetništva gdje od jutros traje ispitivanje jučer uhićenih osumnjičenika. Dodao je i da je policiji poznata londonska adresa njegova branjenika.

>>> Todorići pod prijetnjom Interpolove crvene tjeralice

Čogurić je rekao da će tijekom dana kontaktirati Državno odvjetništvo i "ponuditi rješenje pozivanja".  "Jučer nismo dobili nikakav poziv, pa ćemo danas biti agresivniji i ponuditi svoje rješenje", rekao je Čogurić.

Upitan ima li ideju kad bi to moglo biti, rekao je da ne zna. "Vidjet ćemo kad državnim tijelima odgovora da se on pojavi, on će se pojaviti", kazao je Čogurić.

Nakon ispitivanja Damira Kuštraka, Piruške Canjuge i Mislava Galića na ispitivanje u tužiteljstvo dovedeni su Ljerka Puljić, Alojzije Pandžić i Tomislav Lučić.

27. travanj 2024 01:31