Aktualno
StoryEditor

Priča o poduzetničkom uspjehu uz partnerstvo s Podravskom bankom

11. Svibanj 2018.

Priča Marija Vrdoljaka, direktora i vlasnika tvrtki H-8 d.o.o i Inspekt d.o.o, dokaz je kako je moguće uspješno razvijati poslovanje i ostvariti snove ukoliko za partnera imate banku koja prepoznaje vaše potrebe. Inspekt d.o.o. vodeća je specijalizirana tvrtka u području tehničkog ispitivanja i analize s razgranatom mrežom od 16 poslovnih jedinica koju čini preko 60 stručnjaka.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu gdje su smješteni akreditirani laboratoriji i pogon za proizvodnju filtera za ventilaciju i klimatizaciju. Tvrtka je ovlaštena od strane nadležnih Ministarstava RH za poslove kao što su zaštita na radu, zaštita od požara, ispitivanje nepropusnosti plinskih instalacija, energetsko certificiranje objekata, održavanje i mnoge druge.

>>>POBA otvorila EU Desk – stručno vodstvo kroz strukturne i investicijske fondove

Početak poslovne suradnje s Podravskom bankom Marijo Vrdoljak je ostvario putem financiranja akvizicije tvrtke Inspekt d.o.o. Osim kredita, Vrdoljak je prebacio cjelokupno poslovanje i platni promet tvrtki H-8 d.o.o i Inspekt d.o.o. u Podravsku banku koja nudi mnoge pogodnosti za financiranje poslovnih subjekata, a ističe kako je izuzetno zadovoljan uvjetima financiranja banke, kao i cjelokupnim servisom. Iz tvrtke naglašavaju kako je POBA, sadržajem i cijenom svoje ponude, konkurentna velikim bankama, a dodatna joj je prednost izrazita fleksibilnost u kreiranju uvjeta i osoban pristup poduzetnicima.

[caption id="attachment_341095" align="aligncenter" width="671"] Marijo Vrdoljak[/caption]

- Banka ima izuzetno konkurentne uvjete, a ono što ih ističe u odnosu na druge, osobni je pristup prema klijentima. Prepoznali smo kvalitetu njihovih usluga i drago nam je što su nam pomogli u realizaciji naših ciljeva, objašnjava Marijo Vrdoljak.

S obzirom na to da se Podravska banka prema istraživanju poslovnog tjednika Lider na listi TOP 500 najdražih brandova nalazi na 9. mjestu u kategoriji Banke, ne čudi nas podatak da su brojni poduzetnici kao partnera za svoje poslovanje odabrali ovu banku. Tako Podravska banka prati rad zagrebačkih tvrtki Samoform d.o.o., Vizualne Kreacije d.o.o., Obolus d.o.o., odvjetnika Hrvoja Mučnjaka te iznajmljivača sa Plitvica, Miroslava Sumraka koji je izrazito zadovoljan brzom realizacijom turističkog kredita koji je iskoristio za izgradnju kuće na Plitvicama.

26. travanj 2024 17:20