Poslovna scena
StoryEditor

AbbVie Adria dobitnik prestižnog certifikata Poslodavac Partner

21. Rujan 2015.
Piše:
lider.media

AbbVie je zahvaljujući kvalitetnom upravljanju zaposlenicima nagrađem certifikatom Poslodavac Partner za tržišta Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. AbbVie Adria se osobito ističe u komunikaciji strategije prema svim zaposlenicima, transparentnom zapošljavanju, praćenju i nagrađivanju rada zaposlenika, mogućnostima za razvoj karijere te neformalnom okruženju i otvorenoj komunikaciji.

Certifikat Poslodavac Partner je projekt kojim se želi prepoznati, nagraditi i promovirati društva i organizacije koje imaju najbolje prakse upravljanja ljudskim resursima. Da bi dobile Certifikat Poslodavac Partner, organizacije moraju zadovoljiti visoke standarde kvalitete koja se ocijenjuju kroz 45 procesa upravljanja ljudskim resursima u pet područja: Strategija, Regrutiranje i selekcija, Rad, motivacija i nagrađivanje, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima. Procese kompanija uključenih u projekt Certifikat Poslodavac Partner prema Knjizi standarda ocjenjuje stručni tročlani tim sastavljen od stručnjaka u ljudskim resursima koji dolaze iz vodećih kompanija.

Certifikat je uručen Ljubiši Mitofu-Višurskom, generalnom direktoru za Adria regiju i Hrvatsku, Dariu Nenadiću, direktoru za BiH, Andriji Mitiću, direktoru za Srbiju i Tjaši Muhič, koordinatorici u odjelu za ljudske resurse u Adria regiji.

‘‘Ponosni smo da smo ostvarili status Poslodavca partnera, vrijednog certifikata koji prepoznaje kvalitetu i dobru praksu u upravljanju ljudskim resursima. Svakodnevno se trudimo otključati potencijale ljudi i iz njih izvući maksimum. Naši zaposlenici moguće čine stvarnim. Sudjeluju u omogućavanju veće dostupnosti lijekova i rješavanju zdravstvenih pitanja koja povećavaju kvalitetu života bolesnika. Zadovoljstvo zaposlenika rezultira i poslovnim uspjehom koji nas svrstava među vodeće biofarmaceutske tvrtke u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni‘‘, izjavio je Ljubiša Mitof-Višurski.

Trenutačno je 30 organizacija dobitnica certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Hrvatska, AbbVie Srbija, Atlantic Grupa, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, Erste&Steiermärkische Bank, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, Hrvatski Telekom, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, INA - Industrija nafte, Iskon Internet, Jadran-galenski laboratorij, Lidl Hrvatska, Microsoft Hrvatska, Philip Morris Zagreb, Pliva Hrvatska, Podravka, Printec Croatia, Procter & Gamble, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, Tele2, Valamar hoteli i ljetovališta, Vipnet i Zagrebačka pivovara.

06. svibanj 2024 05:06