Poslovna scena
StoryEditor

Cerovski Print Boutique proglašen najboljom tiskarom u Hrvatskoj i regiji

09. Ožujak 2016.
Piše:
lider.media

Na prvom regionalnom festivalu tiska PRINT.Fest 2016 “Dani s Gospodinom Printom” Cerovski Print Boutique proglašen je najboljom tiskarom u Hrvatskoj i regiji. Za tu prestižnu nagradu CROprint GODINE konkurirale su brojne tiskare koje su u nominacijskom procesu uspjele prezentirati adekvatnu svestranost s aspekta širine asortimana.

U konkurenciji natječaja za CROprint i REGprint tako su se našli tiskarski proizvodi iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, natječući se za titulu najboljeg unutar 7 kategorija – Reprezentativni tiskarski proizvod, Tvrdi uvez, Meki uvez, Rokovnici, Tisak iz arka te Raznovrsni tiskarski proizvod. Čak sedam proizvoda iz produkcije Cerovski Print Boutiquea doguralo je do finala, noseći nominacije u pet različitih kategorija, dok su tri rada proglašena najboljima, u kategorijama Reprezentativni tiskarski proizvod, Tvrdi uvez i Rokovnici.

Siniša Cerovski, direktor Cerovski Print Boutiquea ovom je prilikom izjavio ”Personalizirani rokovnici zapravo su interni projekt koji smo započeli u želji da našim poslovnim partnerima poklonimo pažnju koju su svojom lojalnošću prema nama svakako zaslužili. I taj se naš mali projekt pretvorio u proizvod koji su svi željeli imati – jer je jedinstven, osoban i drugačjii.“

02. svibanj 2024 00:59