Lider trend
StoryEditor

Zlatnim, srebrnim ili pink pocket rokovnikom Cerovski Print Boutique i ove godine oduševio

16. Prosinac 2016.

Cerovski Print Butique, ostvarenom suradnjom s vodećim londonskim dizajn studiom Bunch design (London/Zagreb) i newyorškim studiom Monkey type (Berlin/New York), ponovo potvrđuje poziciju lidera na tržištu kreativnih poslovnih rješenja, lansiranjem novog pocket personaliziranog rokovnika koji već na prvi pogled, ali i dodir zadovoljava potrebe i ukuse najzahtjevnijih ljubitelja poslovnih asesoara.

Naime, prateći želje i potrebe svojih kupaca, ali i trendove na tržištu, Cerovski Print boutique spremno ulazi u 2017. godinu svojim I`ll be your mirror planerom.

Put do stvaranja željenog rokovnika koji obara poglede svih prisutnih nikad nije bio lakši jer je jednostavnim klikom na www.planner.printcerovski.com moguće birati između zlatnog, srebrnog ili pink izdanja osobnog čuvara tajni, dok se njegova unutrašnjost istovremeno u sljedećih nekoliko brzih poteza mišom pretvara u sve ono što zaista želite i trebate.

Podsjetimo, Cerovski Print Boutique osmislio je 2015. godine prvi personalizirani rokovnik koji je ubrzo postao hit na tržištu. Danas, gotovo 3 godine kasnije, Cerovski personalizirani rokovnici ponovno oduševljavaju novim dizajnom, i uz modele Boxter i Pixter iz 2015. i 2016., sada je tu još inovativniji rokovnik za 2017. godinu  - „I’ll be your mirror“.

Rokovnik „I‘ll be your mirror“ džepnog je formata, dimenzije 105*148 mm, opsega 132 stranice, a za potpunu personalizaciju ovog „osobnog ogledala“ u njega je moguće upisati i posvetu, posebnu poruku ili omiljen citat, koji će Cerovski Print Boutique otisnuti na koricu rokovnika. Nakon toga godina uistinu može početi bezbrižno, jer se sve tajne, obaveze i želje nalaze se na jednom posebno dragom i uistinu lijepom, zrcalnom mjestu.

03. svibanj 2024 20:51