Poslovna scena
StoryEditor

NEOS – svjetski broj jedan Oracle specijalizirani partner u kategoriji Business Analytics

28. Listopad 2015.
Piše:
lider.media

NEOS, jedna od vodećih hrvatskih IT tvrtki, već sada može upisati 2015. godinu kao jednu od najuspješnijih, što dokazuju i dvije novoosvojene Oracleove nagrade za izvrsnost i stručnost u specijaliziranim rješenjima u kategoriji Business Analytics na regionalnoj EMEA te globalnoj razini.

Prestižna priznanja dodijeljena su na Oracle Open World konferenciji u San Franciscu, na kojoj se tradicionalno biraju i nagrađuju najbolji Oracleovi specijalizirani partneri iz pet svjetskih regija, koji se zatim izdvajaju i konkuriraju za nagradu na svjetskoj razini. 

Američka tvrtka Oracle nagradila je NEOS, hrvatsku IT tvrtku specijaliziranu za rješenja poslovne inteligencije s čak dvije prestižne Oracle Excellence nagrade za specijaliziranog partnera godine, regionalnoj EMEA za područje Europe, Bliskog istoka i Afrike te svjetskoj razini u kategoriji Business Analytics. 

Priznanja su NEOS-u uručena u San Franciscu u sklopu svjetske konferencije Oracle Open World. Na konferenciji se tradicionalno biraju najbolji specijalizirani partneri iz pet svjetskih regija (Azija i Pacifik, Europa, Bliski istok i Afrika, Japan, Latinska Amerika te Sjeverna Amerika), u sedam kategorija, a regionalni pobjednici konkuriraju za najprestižniju, globalnu nagradu. Dvostruka je titula ove godine pripala NEOS-u koji je prvo na razini EMEA regije proglašen najboljim u kategoriji Business Analytics, a zatim među najboljima iz regija izabran za najboljeg specijaliziranog partnera na svijetu.

Nagrade se dodjeljuju u sklopu Oracleovog programa specijaliziranih partnera OPN (Oracle Partner Network) i predstavljaju priznanje za izvrsnost i predanost u isporuci inovativnih i specijaliziranih rješenja te usluga temeljenih na Oracle tehnologijama. Osvojene nagrade, sada i na svjetskoj razini, svjedoče o jedinstvenoj stručnosti NEOS-a u području poslovne analitike.  

Globalnim priznanjem američki je softverski gigant još jednom potvrdio vodeći status NEOS-a u hrvatskom i regionalnom IT sektoru, u kojem stručnošću i inovativnošću tvrtka neprestano podiže standarde, a nagrada je ujedno i važan iskorak iz regionalnih okvira.

- Prepoznati su naši dugogodišnji napori, ulaganja u znanje i stručnost u području Oracle tehnologija, kao i inovacije te rješenja koja razvijamo u NEOS-u. Još važnije, nagrade koje osvajamo dodatna su potvrda naše kvalitete i klijentima s kojima time učvršćujemo odnos i opravdavamo ukazano povjerenje. Iskustvo rada s velikim s velikim klijentima iz financijskog i telekomunikacijskog sektora potvrđuje kako su povjerenje, stručnost i stabilnost od najveće važnosti - izjavio je Davorin Capan, izvršni direktor NEOS-a.

O važnosti NEOS-a za domaću i regionalnu IT industriju govori i prestižni status Oracle Platinum partnera, kojeg je NEOS stekao među rijetkima u Hrvatskoj. Upravo je za svoju inovaciju Social Network Analytics for Telco, namijenjenu telekom kompanijama, NEOS u travnju ove godine osvojio još jednu prestižnu nagradu u kategoriji Big Data & Analytics Innovation.

Također, u rujnu je NEOS prvi u regiji implementirao i počeo koristiti Oracle Big Data Appliance sustav i pokrenuo Demo & PoC centar, u kojem klijenti mogu testirati rješenja u realističnim uvjetima.

Podizanjem kvalitete usluga koje pruža IT sektor u Hrvatskoj, regiji i šire te međunarodnim priznanjima, među kojima je i najnovije Oracleovo, NEOS nastavlja dokazivati predanost i izvrsnost u pružanju rješenja poslovne inteligencije, koja zatim stvaraju i pokreću poslovnu vrijednost i uspješnije poslovanje poduzeća.

06. svibanj 2024 00:19