Poslovna scena
StoryEditor

Oryx Rent a car uveo ENC uređaj u svako vozilo

07. Kolovoz 2013.
Piše:
lider.media

Oryx Rent a car prvi je u Hrvatskoj uveo ENC uređaj u svih 1.900 vozila iz svoje flote.

S obzirom na pojačanu aktivnost najma vozila tijekom sezone i pojačanog prometa na autocestama, nova usluga isporuke ENC uređaja omogućuje korisnicima da skrate vrijeme čekanja u kolonama na naplatnim kućicama, te da obave plaćanje cestarine jednostavno, sigurno i brzo, bez korištenja gotovine, poručuju iz kompanije

-Uvođenjem ove usluge odlučili smo odgovoriti na nekoliko zahtjeva koje traže korisnici najma u Hrvatskoj – uštedu na vremenu te komfor prilikom najma vozila. U ovom trenutku ENC uređaji u našim vozilima ne mogu se koristiti jedino kroz tunel Učku, Istarski Ipsilon i Autocestu Zagreb Macelj, ali su u tijeku pregovori te se očekuje početak korištenja kroz dogledno vrijeme. Siguran sam da ćemo ovim potezom doprinjeti i višem cilju Oryxa, a to je povećanje razine sigurnosti cestovnog prometa kroz smanjenje gužvi na prometnicama.- kazao je Marijan Babić, član Uprave Oryx Grupe zadužen za rent a car djelatnost.

Oryx Rent a car nudi usluge flotom koju čini više od 1900 vozila, od onih manjih pa do vozila premium klase, raspoređenih u 19 poslovnica diljem Hrvatske. 

25. travanj 2024 05:03