Aktualno
StoryEditor

Uniline dobio Zlatnu kunu za najbolju veliku DMK putničku agenciju

31. Listopad 2018.

Uniline je dobio plaketu Zlatna kuna i nagradu za najbolju veliku DMK putničku agenciju.

- Plaketa Zlatna kuna potvrda je kontinuiteta naših uspjeha i ujedno obveza da tim putem nastavimo i dalje. Zahvaljujem se svim zaposlenicima i poslovnim partnerima s kojima dijelimo ovu nagradu budući da smo zajedno gradili sve naše dosadašnje uspješne poslovne rezultate, izjavio je Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea, prilikom uručenja ovog priznanja na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula održanoj 30. listopada 2018. u Multimedijalnom centru u Rovinju.

>>>Uniline dovodi Gruzijce u Hrvatsku

Plaketa Zlatna kuna HGK-ŽK Pula dodijeljena je Unilineu u kategoriji najuspješnijih trgovačkih društava u 2017., koja zapošljavaju između 50 i 249 zaposlenih. Uniline – najbolja velika DMK putnička agencija na DHT-u 2018.

Uniline je također na Danima hrvatskog turizma održanima na Hvaru proglašen najboljom velikom DMK putničkom agencijom.

- Potvrda je to našeg dosadašnjeg rada te kontinuiranog razvoja i širenja na nova emitivna tržišta poput dalekoazijskih i južnoameričkog. U fokusu naše dugoročne strategije su i daljnji iskoraci u projekte sportskog i zdravstvenog turizma te hotelskog menadžmenta kao i nove selektivne oblike turizma.

>>>FOTO: Uniline otvorio novi ured u Zagrebu

Ono što svakako očekujemo je reguliranje posebnog postupka oporezivanja turističkih agencija, adekvatna stopa PDV-a koja će biti konkurentna mediteranskim turističkim zemljama te fleksibilniji zakon u radu, zaključio je Žgomba.

27. travanj 2024 07:05