Lider trend
StoryEditor

Dukatela s kuhanom šunkom – izniman gastronomski doživljaj

18. Rujan 2012.
Piše:
lider.media

Najnovija Dukatela s kuhanom šunkom izniman je gastronomski doživljaj, spoj je najfinijeg kremastog mliječnog namaza i kuhane šunke bogatoga okusa i arome.

Nova Dukatela s kuhanom šunkom oborit će s nogu baš sve ljubitelje Dukatela namaza ali i privući nove zaljubljenike, zahvaljujući pomno dorađenoj recepturi koja sada uključuje komadiće ukusne i sočne kuhane šunke.

Kuhana šunka jedno je od jela kojima se tradicionalno obilježavaju Uskršnji blagdani dok nerijetko tijekom preostalog dijela godine ostaje nepravedno zanemarena. Sada u okusu blagdanske, kuhane šunke možete uživati svaki dan, u kombinaciji s najfinijim mliječnim namazom. S komadićima ukusne i sočne kuhane šunke, samostalno na kriški kruha ili peciva, ili kao dio omiljenog sendviča, Dukatela s kuhanom šunkom postaje pravi gurmanski doživljaj.

Novu Dukatelu s kuhanom šunkom potražite u pakiranju od 150 g s praktičnim poklopcem koji čuva svježinu namaza, i uživajte u bogatom okusu i sočnosti kuhane šunke baš svaki dan! Preporučena cijena, Dukatela s kuhanom šunkom, 150 g : 7,71 kn

07. svibanj 2024 16:53