Lider trend
StoryEditor

Putujete često? Ovo će vas zanimati!

16. Studeni 2015.

Nova era putovanja u Hrvatskoj poslovnim ljudima donosi letove s vremenom polaska po njihovim željama, bez presjedanja, čekanja u redu za check-in i gubitaka prtljage. U istom danu možete sigurno otputovati na svoju destinaciju, obaviti poslovne sastanke i navečer biti u udobnosti svoga doma. Praćenje najviših standarda te pravovremena i temeljita edukacija osoblja osiguravaju najvišu razinu sigurnosti, a prednosti su prepoznali brojni klijenti iz poslovnog svijeta, javnog života, sporta, kao i mnogi drugi.

Najam letova za poslovne i privatne svrhe ekskluzivan je način putovanja kojim putnici sami biraju vrijeme polaska. Uz fleksibilne termine letova i web-narudžbe klijenti na najracionalniji mogući način raspolažu svojim vremenom i financijama jer nije potrebno presjedati i čekati sljedeći let te nepotrebno plaćati dodatna noćenja. Korisnici ove vrste usluge su cijenjeni klijenti s imenom i prezimenom, a ne samo još jedan broj u ogromnoj masi putnika.

Uspješni poduzetnici aviokompanije Jung Sky uočili su veliki potencijal europskog tržišta poslovne avijacije i iskoristili priliku za pokretanje aviokompanije. Iako većinom posluju s inozemnim klijentima, kontinuirano i uspješno rade na razvoju tržišta poslovne avijacije u Hrvatskoj, koje je u doba pokretanja Jung Skya bilo dosta slabo razvijeno.

Proces sazrijevanja koji smo prošli dugotrajnim radom u zrakoplovnoj industriji omogućuje nam da bolje razumijemo naše putnike, njihove želje i potrebe. Poslovni model koji primjenjujemo pokazao se iznimno uspješnim jer putnicima predstavlja racionalno ulaganje sredstava namijenjenih za putovanja.” istaknuo je Vedran Jung, član Uprave tvrtke Jung Sky d.o.o.

Flotu Jung Skya čine dva mlažnjaka sa pet i sedam putničkih mjesta, održavana isključivo u pažljivo odabranim ovlaštenim servisnim organizacijama u skladu s najvišim europskim standardima, a putnike na željenu destinaciju dovode brže, udobnije i sigurnije.

Uz poslovne letove, Jung Sky nudi turističke letove i aranžmane, a na većinu destinacija Europe i sjevera Afrike putnike može dovesti u roku od dva do tri sata od dolaska na aerodrome.

Isprobajte prednosti poslovne avijacije koja više nije dostupna samo eliti, nego svima koji često putuju, poslovno ili privatno i uvjerite se u vrhunsku uslugu Jung Skya.

28. travanj 2024 14:11